Birce Akalay'lı "Eşiğin Ötesinde" dizisinin adı değişti! Yakışıklı oyuncu diziye katıldı!

Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından fazlasıyla söz ettiren Birce Akalay'ın Eşiğin Ötesinde dizisinin adı değişti Peki Eşiğin Ötesinde dizisinin adı ne oldu? Eşiğin Ötesinde dizisinin adı neden değişti? Bir Derdim Var dizisinde kimler rol alacak? Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Birce Akalay hangi yapımla anlaştı? Birce Akalay'ın yeni projesi ne? Birce Akalay'ın yeni dizisinin adı ne? Bir Derdim Var'da Birce Akalay'ın partneri kim oldu? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Birce Akalay kimdir? Mert Fırat kimdir?

Volkan Usta
08 Eylül 2023 - 14:16
Kültür Sanat

Kuş Uçuşu sonrası bir süre dinlenip "Eşiğin Ötesinde" dizisi için hazırlıklara başlayan Birce Akalay'ın dizideki partnerinin belli olmasıyle yapım dizinin adını değiştirdi. İşte detaylar!

Birce Akalay'ın Kanal D için çekilen İtalyan uyarlaması “Eşiğin Ötesi”nde dizisiyle anlaşmıştı. Burak Müjdeci‘nin yöneteceği psikodramada Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu da yer alacak. Dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Birçok isimle görüşen Tay Yapım sonunda aradığı ismi buldu.

23-09/08/kefaret-haber-resim-38f91ee9-03b8-44b4-8570-87b3ae328bba.jpg

Merakla beklenen dizinin savcı Ömer’i Mert Fırat oldu. Eylül ayının sonlarına doğru sete çıkması planlanan “Eşiğin Ötesinde”nde genç kuşağın sorunları ele alınacak.

Birce Akalay'ın gençleri topluma kazandırmak için savaşırken kendisinin de herkesten gizlediği karanlık yanıyla yüzleşeceği dizinin adı "Bir Derdim Var" oldu.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin