Birol Güven'den "Ev Yapımı" dizisi geliyor!

Başarılı yapımcıdan yeni bir proje daha geliyor.

Merve Mutlu
07 Nisan 2020 - 13:03
Gündem

Yapımcı Birol Güven, oyuncu kadrosunda: Şoray Uzun, Elçin Şoray, Necmi Yapıcı, eşi Nihan Durukan, Emre Yapıcı, senarist Murat Aras, Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan ve Aslı Pektaş gibi isimlerin bir araya geleceği yeni bir proje ile geliyor. 

20-04/07/ev-yapimi.jpg

Güven'in, "Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti" sözleriyle TRT ekranları için hazırladığı yeni dizi 'Ev Yapımı'nın duyurusu yapıldı. Yapımcının, “Dünyada bir ilk çünkü tüm sahneleri oyuncular kendi imkanlarıyla, evlerinde, ailesiyle, kendileri çekti. Yönetmen, kameraman, sesçi, ışıkçı, kostümcü, makyajcı, kuaför hep aynı kişiler, oyuncularımız, eşleri ve çocukları” sözleri ile duyurduğu Ev Yapımı dizisinin ilk bölümü, 9 Nisan'da seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin