Bizim Hikaye Piraye (Ayşegül İşsever) kimdir?

Bizim Hikaye dizinin yeni karakteri Piraye (Ayşegül İşsever) kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
19 Kasım 2018 - 15:50
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 48. bölümünde yepyeni bir karaktere merhaba diyeceğiz. Bizim Hikaye Piraye kimdir? Karakteri canlandıran Ayşegül İşsever hakkında...

18-11/19/aysegul-issever-bizim-hikaye.jpg

Bizim Hikaye Piraye

Bizim Hikaye dizisinin 48. bölümünde Piraye karakteri ile tanışacağız. Piraye, Reha Özcan'ın canlandırdığı Fikri karakterinin kayınvalidesi olarak kadroya katılacak. Sevilen dizide Piraye karakteri ise Ayşegül İşsever tarafından canlandırılacak...

18-11/19/bizim-hikaye-piraye.jpg

Ayşegül İşsever kimdir?

1962 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir, an itibarıyla 56 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. İstanbul Büyükşehir Devlet Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen oyunlarda rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ümmül Hayr Dadı karakteri ile izleyiciden büyük bir beğeni kazanmıştır. Günümüze dek çeşitli dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin