Legacies 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The CW kanalının The Originals spin-off'u dizisi Legacies'in yeni bölümü 29 Kasım'da ekranlarda olacak. Legacies 1. sezon 5. bölümde neler olacak?

The CW kanalının doğaüstü dizisi "Legacies" geride bıraktığımız hafta "Hope Is Not the Goal" isimli sezonun dördüncü bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kasabada iki öğrencinin saldırıya uğrayıp kaybolması üzerine Hope, Lizzie, MG, Kaleb ve Landon olayın arka planını araştırmak üzere Mystic Falls High'a gönderilir. Şüpheler Kaleb üzerinde toplansa da bu saldırıların arkasında vücut değiştiren antik bir dev örümceğin olduğu ortaya çıkar.

Okuldaki yeni hayatına uyum sağlaması için kurt sürüsünün kurallarına uyma konusunda isteksiz olan Rafael ile bu konuda kendisine yardımcı olup sonunda Jed'e katılması yönünde kendisini ikna eden Josie, dev örümceğin ağına takılır. Mücadele sonrasında Hope, Josie ve Lizzie güçlerini birleştirerek örümceği yok ederler.

Bölüm sonunda, Kaleb'in insanlardan beslenmesinin ortaya çıkması nedeniyle zindana atılmasına ve bıçağın emanet edildiği Dorian'ın yeni bir yaratık tarafından saldırıya uğramasına tanıklık ettik.

LEGACIES 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin dördüncü bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.08 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Rakamlar geçtiğimiz haftayla hemen hemen aynı seviyede.

İlk sezonu 16 bölümden oluşan dizi, kemik izleyici kitlesini kaybetmediği ve izlenme rakamlarını bu seviyelerde korumayı başardığı sürece yeni sezon onayı almaya yakın görünüyor.

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf2.jpg

YENİ BÖLÜM İÇİN KISA BİR MOLA! LEGACIES 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN? 

Legacies, Thomas Brandon & Penny Cox'un senaryosunu kaleme alıp Michael Karasick'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 5. bölümü "Malivore" ile 29 Kasım 2018 Perşembe günü The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alaric'in (Matthew Davis) bir onur konseyi oluşturup öğrencilerin seslerini daha fazla çıkarabilmelerine imkan tanıması sonrasında öğrenciler arasındaki gerginlikler artmaya başlar.

Landon'ın (Aria Shahghasemi) geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için kararlı olan Hope (Danielle Rose Russell), Landon üzerinde bir dizi büyülü test yapmaya başlar. Bazı öğrenciler Landon'ın okula ait olmadığını düşünmektedir.

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf5.jpg

Bu sırada, Alaric ve Dorian (Demetrius Bridges), ne istediklerini ve nereden geldiklerini öğrenmek için ortaya çıkan bir sonraki yaratıkla ilgilenmeye başlarlar.

LEGACIES 1. SEZON 5. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf.jpg

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf1.jpg

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf3.jpg

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf4.jpg

18-11/19/legacies-1-sezon-5-bolum-fotograf6-1542632226.jpg

"Legacies" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin