Bizim Hikaye'de Avukat Selim karakterini canlandıran Murat Danacı diziden ayrıldı!

Bizim Hikaye sezon arasından sonra sürprizlerle dolu bir bölümle izleyiciye dönüş yapmaya hazırlanıyor! Avukat Selim karakterini canlandıran oyuncu Murat Danacı diziden ayrıldı!

Nurşah
16 Ocak 2019 - 10:39
Gündem

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen aile dram dizisi Bizim Hikaye verilen üç haftalık bir aranın ardından bomba gibi bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan diziden beklenmedik bir haber geldi. Televizyon Gazetesinde yer alan habere göre Bizim Hikaye dizisinin Avukat Selim karakterini canlandıran oyuncusu Murat Danacı diziden ayrılıyor!

19-01/16/murat-danaci-bizim-hikaye.jpg

Bizim Hikaye'de bir ayrılık daha!

Sezon arasına giren dizinin ekrana gelen son bölümünde güzel ve yetenekli oyuncu Nesrin Cavadzade diziden ayrılmış ve izleyenleri büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Bizim Hikaye dizisinde rol alan oyuncu Murat Danacı'nın da kadrodan ayrıldığı haberleri geldi...

42 yaşındaki başarılı oyuncu 4 sezon boyunca Beni Affet dizisinde Cüneyt karakteri ile izleyici karşısına çıkmış ve izleyicinin dikkatini çekmişti. Murat Danacı'dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin