Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz'den final paylaşımı geldi...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye geçtiğimiz akşam final yaptı. Burak Deniz de veda mesajı paylaştı.

Merve Mutlu
24 Mayıs 2019 - 10:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol aldığı, Shameless dizisinden uyarlanan ve Fox ekranlarında izleyici ile buluşan Bizim Hikaye dizisi, geçtiğimiz akşam yayınlanan 70. bölüm ile ekranlara veda etti.

19-05/24/burak-deniz.png

Dizide, Elibollar ailesinden Filiz ile tanışarak hayatlarına dahil olan, daha sonrasında Filiz ile evlenen ve final bölümünde de baba olan Barış karakterini canlandıran Burak Deniz, dizinin final yapması ile 2 sezondur emek verdiği diziye veda mesajı yayınladı. 

"Bu akşam son bizim hikaye günü..dile kolay 2 yıl..dolu dolu 2 yıl..ne yaparsan yap biraz gönüllüysen ailen oluyor tüm ekip..öncelikle bu ekibe,(gidenler,sonradan gelenler) oyuncusundan set ekibine binlerce teşekkür,bir kişi eksik olsa olmazdı..sonra size,bizi takip eden bizi hiçbir hafta yalnız bırakmayan bizim hikaye izleyecilerine çok teşekkür ederim..demem o ki Bizim Hikaye'ye katkısı olan herkesin emeğine sağlık..unutmadan; barışçım çok tatlı adamdın,hoşçakal... " diyen başarılı oyuncu, dizideki oyuncuların yer aldığı bu siyah beyaz kare ile dizisine veda etti..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin