Hazal Kaya'dan final yapan Bizim Hikaye dizisine veda mesajı!

Sevilen televizyon dizisi Bizim Hikaye'nin başrol oyuncusu Hazal Kaya'dan veda paylaşımı geldi! İşte detaylar...

Nurşah
24 Mayıs 2019 - 10:43
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıktı! Sevilen oyunculardan oluşan ve aile bağlarını konu edinen dizinin başrolünde yer alan Hazal Kaya paylaştığı veda mesajı ile takipçilerini duygulandırdı!

19-05/24/bizim-hikaye-final-yapti.jpg

Hazal Kaya'dan Bizim Hikaye dizisine veda mesajı!

14 Eylül 2017 tarihinde ilk bölümü ile ekranlardaki ilk sınavını veren Bizim Hikaye dizisi iki sezonluk ekran maceasının sonuna geldi! 23 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 70. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda eden dizi, arkasında hoş hatıralar bıraktı!

 19-05/24/hazal-kaya-bizim-hikaye-final-veda.jpg

Dizinin başrolünde yer alan ve Filiz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hazal Kaya, iki sezondur emek verdiği Bizim Hikaye dizisine şu sözlerle veda etti:

Hiç de beceremem vedalaşmayı ama...70 bölümün sonuna geldik.Tam iki sezon sizlerle olma şansına sahip olduğumuza hala inanamıyorum.Parçası olmaktan gurur duydum Bizim Hikaye’nin.Sayesinde aynı sahneyi paylaştığıma inanamadığım büyük ustalarla çalıştım.Kendilerinden çok şey öğrendiğim,yeteneklerine ve güçlerine her gün daha çok hayran olduğum yaşları küçük,kalpleri kocaman oyuncu arkadaşlarım oldu.Haytımın en zor dönemlerine de en büyük mutluluklarına da şahit oldu bu iş.Benim için hep çok özel olacak.İyi ki aldığımız tepkileri hiç umursamadan,korkmadan,sevgiyle ve bütün gücümüzle en iyi bildiğimiz şeyi yapmışız.Hoşçakal Bizim Hikaye! Sayende öğrendiğim her şey için teşekkür ederim...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin