Furkan Palalı'nın Benim Tatlı Yalanım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Neler olacak?

Star TV'nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım'dan ilk tanıtım yayınlandı..

Merve Mutlu
24 Mayıs 2019 - 10:19
Yeni Bölüm

Başrollerini Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun paylaşacağı, Star TV'nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. 

19-05/24/benim-tatli-yalanim.png

Benim Tatlı Yalanım'ın tanıtımı

Dizinin, yayın günü ve başlama tarihinin de paylaşıldığı ilk tanıtım, dizi hakkında birtakım bilgiler edinmemizi sağlıyor. Furkan Palalı'nın canlandırdığı Nejat karakteri, kızının annesinin kendilerini terk etmesinin ardından kızı Kayra'ya tek başına bakan bir babadır.

19-05/24/kayra-ve-nejat.png

Yayınlanan tanıtımda: Nejat, kızının doğum gününde, kızının üzülmemesi için annesinin ağzından notlar yazıyor. Kayra, doğum günü pastasındaki mumları üflerken "Senin burada bizimle olmanı diliyorum anneciğim." diyor. Ancak babasının içini burkan bu dilek, farklı bir şekilde gerçekleşiyor..

19-05/24/benim-tatli-yalanim-1.png

Ansızın orada beliren Suna ise olacakların habercisi adeta. Bambaşka hayatlar yaşayan Suna ve Nejat''ın yolu, Kayra'ya söylenecek masum bir yalanla birleşecek.. 

Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlayacak?

19-05/24/ne-zamn.png

Dizi 13 Haziran Perşembe akşamı Star'da başlıyor!

Benim Tatlı Yalanım ilk tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin