Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya hamile! Ali Atay baba oluyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya'dan bebek müjdesi geldi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
09 Nisan 2019 - 10:34
Magazin

Yaklaşık 5 yıl süren bir beraberliğin ardından Leyla ile Mecnun dizisi ile adından hâlâ söz ettiren Ali Atay ile şubat ayında Fairmont Quasar Otel'de gerçekleşen bir düğünle evlenen Hazal Kaya, anne olacağı müjdesini verdi. 

19-04/09/hazal.jpg

Geçtiğimiz günlerde bebek bekledikleri haberini alan güzel çift, mutlu haberi ilk olarak aileleri ile paylaştı. Hazal Kaya'nın, Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Filiz karakterinin de hamile olması tesadüfü ise izleyenleri şaşırttı. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programında ele alınan bu haberin, Günaydın gazetesinde "Gebelik testi alırken görüldü" denilerek "Her an bebek müjdesi gelebilir" başlığı ile verilmiş olması da bu durumun ilk işaretiydi.

19-04/09/2-sayfa.png

Ünlü oyuncular nikâh masasına oturduklarında da Hazal Kaya'nın hamile olduğu iddia edilmiş, Kaya o zaman hamilelik haberlerini “Kim uydurdu bilmiyorum. Yok öyle bir şey. Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok” diyerek yalanlamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin