Çukur Mahsun öldü mü? Berkay Ateş'ten Çukur'a veda paylaşımı..

Show ekranlarının fırtınalar estiren dizisi Çukur'un son bölümüne Sena ve Mahsun'un ölümü damgasını vurdu. Berkay Ateş ve Dlian Çiçek Deniz Çukur'a veda etti.. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
09 Nisan 2019 - 10:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı, Show tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un son bölümü büyük heyecan yarattı. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakterinin sevgilisi Sena rolüne 2 sezondur hayat veren Dilan Çiçek Deniz acı bir ölüm sahnesi ile diziden ayrılırken, başarılı oyuncu Berkay Ateş'in canlandırdığı Mahsun karakterinin de Çukur macerası sona erdi. 

19-04/09/mahs.png

Çukur Mahsun öldü mü?

Sena'nın ölümü ile dengesini kaybeden Yamaç, ölümden sorumlu tuttuğu Mahsun'a saldırdı. Büyük bir kavganın ardından ağır yaralı halde Yamaç'tan kaçmaya çalışan Mahsun başarılı olamadı. Gözünü iyice karartan ve hiçbir sözü duymayan Yamaç tüm gücüyle saldırmaya devam etti. 

Mahsun, Sena'nın ölümünden sorumlu olmadığını, Sena'ya zarar vermek istemediğini söylerken Yamaç hiçbir şey duymadan kavgasına devam etti. Gözü dönen Yamaç, Mahsun'un üstüne atlayarak ikisini birden binanın tepesinden aşağı bıraktı. Bir arabanın üzerine düşen Mahsun'un üstüne de Yamaç düştü. Yamaç çok fazla sarsılmazken, ağır yaralı halde son darbeyi alan Mahsun hayatını kaybetti ve diziden ayrıldı.. 

19-04/09/screenshot_1.png

Başarılı oyuncu Berkay Ateş son dönemde tiyatro sahnesindeki performansı ve aldığı ödüllerle çok konuşulmuş, oyunculuğu da büyük beğeni kazanmıştı. Genç oyuncunun canlandırdığı Mahsun karakterinin Yamaç tarafından öldürülmesi ile diziden ayrıldı. 

Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş diziye böyle veda etti.. 

Başarılı oyuncu Berkay Ateş, diziden ayrılırken veda paylaşımı yapmayı da ihmal etmedi.

19-04/09/berkay-1554794519.png

"Hikayedir yolu aydınlatan.
Hele ki bu kadar güzel, bu kadar değerli insan tanıdıysan.
İyi ki sizinleydim, Çukur’daydım.
Herkese çok teşekkür ederim, tek tek, emeği geçen herkese" notu ile "Çok eğlendim hoşçakalın" yazan bir duvarın önünde çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Ateş, başarılı bir performans sergilediği diziye veda etti. 

Mahsun nasıl öldü?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin