Kardeş Çocukları yeni bölümde neler olacak? İdil Hayat'a zarar verecek!

Star tv'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın yükseleceği yeni bölümde neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
09 Nisan 2019 - 10:53
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl (Ümran), Nur Fettahoğlu(Umay) ve Mehmet Aslantuğ'un (Yıldırım Saner) rol aldığı, Furkan Andıç (Volkan) , Afra Saraçoğlu (Hayat) ve Alara Turan (Hayal) gibi genç isimlerin de başarılı ile eşlik ettiği Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/09/kardes.png

Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu?

Ümran, Cemal'in yapabileceklerinden Yıldırım'ı korumak için elinden geleni yaparken, kızı Hayat'ın da Cemal'i görüp yaşadıklarını hatırlamasına engel olmaya çalıştı. Hayat ise Hayal için Volkan'dan uzak durmaya karar veriyordu. Yıldırım, Cemal'in Ümran'ı sıkıştırdığını ve kızı Hayat görmesin diye Cemal'in arabasına binmek zorunda kaldığını görünce onları takip etmişti.

Umay, Rezzan'a rağmen Hayat'ı markasının tanıtımına hazırlıyordu. Hatta fikri de ondan aldığını söyleyen Umay, Umay Karay markası için hazırladığı koltuk kumaşlarından gençleri giydiridi. Hayat ve Hayal de bu nedenle podyuma çıkmaya hazırlandı. Gecenin sürprizi ise Cemal'in de orada olmasıydı.

Kardeş Çocukları yeni bölümde neler olacak?

19-04/09/haayt.png

Kardeş Çocukları'nın yeni bölümünde: Hayat ve Hayal, Umay'ın Umay Karay markasının tanıtımı için podyuma çıkmaya hazırlanacak. Hayat'ın markalaşma adımı olacak olan bu özel geceye damgasını vuran ise Yıldırım Saner'in yeğeni olan İdil'in, Volkan'la yakınlaştığını gördüğü ve intikam almak istediği Hayat'a içirdiği ilaç olacak. 

Hayat'ın kendini kaybetmeye başlaması ile ortaya  çıkan bu durumun ardından Umay basına bir açıklama yaparak hiçbir şeyin bir genç kızın psikolojisinden daha önemli olmadığını, sorunları olan ve ağır bir travma yaşamış bir genç kızdan bahsedildiğini ve o anda bir teyze olarak konuşuyor olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. 

19-04/09/kc.png

Hayat'ın hazırlandığı odanın video kaydını bulan Volkan, İdil'in Hayat'ın şişesine bir şey koyduğunu fark ederek Yıldırım Saner'e söyledi, Saner'in İdil'e ilacı sorması ise İdil'in hiçbir pişmanlık duymaması ile perçinlenecek. 

Kardeş Çocukları yeni bölümü ile 14 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da!

Kardeş Çocukları 11. bölüm fragmanı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin