Bizim Hikaye'nin final tarihi belli oldu! Erken final yapıyor!

Fox ekranlarının eğlenceli dizisi Bizim Hikaye'nin final tarihi belli oldu. Dizi açıklanan tarihten de önce final yapacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 11:30
Gündem

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol aldığı: Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin final tarihi belli oldu. 

19-04/18/bzim.JPG

Bizim Hikaye dizisi bitecek mi?

İki yıldır Koray Kerimoğlu'nun yönetmenliğinde çekilerek Fox ekranlarında izleyici ile buluşan, "Shameless" projesinin uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin dizilerin sezon sonunda sezon finali mi yapacağı yoksa final ile ekranlara veda mı edeceği merak konusu olmuştu. Sevilen dizinin akıbeti belli oldu. Elibollar ailesinin hem eğlenceli hem dram dolu hikayesini ekranlara taşıyan uyarlama dizi için final kararı çıktı.. 

Bizim Hikaye finali ne zaman?

Kadrosunda: Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Serra Pirinç, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar, Ömer Sevgi, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu gibi isimleri bir araya getirerek iki sene boyunca ekranlarda izleyici ile buluşan ve final kararı alan Bizim Hikaye'nin ne zaman final yapacağı belli oldu. 30 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 72. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklanan dizinin final tarihi son anda değiştirildi. 

30 Mayıs yerine 16 Mayıs'ta 70. bölümü ile final yapacak olan dizinin bu kararı almasında, oyuncu Hazal Kaya'nın hamileliğinin de etkisi olduğu konuşuluyor. 

Bizim Hikaye dizisinin konusu ne?

19-04/18/final.jpg

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başladı hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır;

Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin