La Casa de Papel uyarlaması hakkındaki haberlere Ay Yapım'dan açıklama!

Sevilen dizi La Casa de Papel'in Ay Yapım tarafından Türk televizyonları için uyarlanacağı söyleniyordu. İşte beklenen açıklama geldi..

Nurşah
18 Nisan 2019 - 10:56
Gündem

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan La Casa de Papel'in Türk televizyonlarına uyarlanacağı ile ilgili iddialar gündeme gelmişti. Dizinin halihazırdaki Türk takipçilerini heyecanlandıran bu haberler ile ilgili olarak Ay Yapım'dan cevap geldi. Milliyet yazarı Sina Koloğlu konu ile ilgili açıklamayı köşesine taşıdı!

19-04/18/la-casa-de-papel-turkiye.jpg

La Casa de Papel uyarlaması iddialarına cevap!

La Casa de Papel önümüzdeki aylarda heyecanla beklenen 3. sezonu ile izleyici karşısında olacak. Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı sevilen Netflix dizisinin ülkemiz televizyonları için uyarlanacağı, başrollerinde de Ozan Güven ve Aslıhan Gürbüz'ün yer alacağı söyleniyordu. Gündeme bomba gibi düşen iddiaların merkezinde ise, dizinin Ay Yapım tarafından uyarlanacağı yer alıyordu... Sina Koloğlu, Ay Yapım'ın patronu olan Kerem Çatay'a iddiaların aslını sordu...

La Casa de Papel’in Türkiye’de çekileceği yolunda haberler ortaya çıktı. Ay Yapım’ın çekeceği yazıldı. Hatta hangi oyuncuların hangi rollerde olacağına dair bilgiler de yayıldı. Kerem Çatay’a sordum. “Böyle bir projemiz yok. Ben de basından okudum. Cast olayına kadar geldi konu. Bizim ‘La Casa de Papel’ uyarlaması bir projemiz yok” dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin