Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in Gülperi dizisi final yapıyor! Tarihi belli oldu..

Show tv'nin sevilen dizisi Gülperi'nin final tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 10:23
Gündem

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı, Show tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Gülperi'nin final tarihi belli oldu. 

19-04/18/gulperi.jpg

 

Gülperi dizisi bitecek mi?

Dizilerin sezon finali dönemi yaklaştıkça, ekran macerası sonlanacak olan diziler de belli olmaya başlıyor. Yaklaşık 3 ay televizyona ara veren diziler dışında bazı diziler tamamen sona eriyor. Gülperi dizisi de ekrana veda eden dizilerden biri oldu..

Gülperi final tarihi belli oldu!

Gülperi dizisinin ekran macerası, yayınlanacak olan 30. bölüm ile sona erecek. 3 Mayıs akşamı yayınlanacak olan 30. bölüm ile Gülperi ekranlara veda edecek..

Gülperi dizisinin konusu ne?

19-04/18/gulperi-kim.jpg

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi'nin, eski eşiyle, onun ailesiyle ve yıllarca kendisine karşı doldurulan çocuklarının sevgisini yeniden kazanma mücadelesini ekranlara taşıyor. Aynı zamanda Gülperi'nin gerçek aşkı Kadir ile yıllar sonra yollarının yeniden kesişmesi de dizinin seyrini değiştiriyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin