BKM'nin karakomik Hazine filminin oyuncuları kim? Konusu ne?

BKM yapımı “Hazine” filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Hazine filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Hazine filmi ne zaman yayınlanacak, vizyon tarihi belli oldu mu? Hazine filmi konusu nedir?

4 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşmaya hazırlanan BKM yapımı “Hazine” filminin galası geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall’de gerçekleştirildi. 

Filmin oyuncuları; Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Şükran Ovalı, Hasibe Eren, Bülent Çolak ve filmin yönetmeni Canbert Yerguz’un hazır bulunduğu gala ünlü konukların katılımıyla renklendi.

KALIPLARIN DIŞINDA BİR FİLM

İzleme öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, ‘HAZİNE’ için; ‘Kara komedi türünde özel bir film yaptık. Seyirciye farklı duygular yaşatmaya çalıştığımız, zincirleme bir hikaye. Romantik, komik, dramatik duyguları aynı anda yaşayacağınız yanlış anlaşılmalar silsilesi içinde tam bir kara komedi. Güçlü bir hikaye örgüsü var, sinemada seyirciye kalıpların dışında bir film sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz’ yorumu yaptılar.

22-11/02/5267928.jpg

1200 kişilik salonun dolduğu galada filmi izleyen konuklar “Hazine” filmi dakikalarca ayakta alkışladılar. Seyircilerden tam not alan filmin galasına katılanlar arasında; 

Uraz Kaygılaroğlu, Gonca Vuslateri, Büşra PekinCansu Tosun, Caner Erkin, Şebnem Dönmez, Cem Gelinoğlu, Ertan Saban, Fırat Çelik, Devrim Özkan, Gulenay Kalkan, Ömer Faruk Sorak, Ozan Açıktan, İhsan Can Kahveci, Cezmi Baskın, Şebnem Hassanisoughi, Tuvana Türkay, Atakan Çelik, Cemile Canyurt, Safa Sarı, Cihan Talay, Baturay Özdemir, Bedran Güzel, Burak Altındağ, Burcu Gönder, Cemal Okan, Cemre Baysel, Doğan Akdoğan, Funda Ödemiş, Gülhan Tekin, Hande Katipoğlu, Hazal Subaşıİrem Kahyaoglu, Mahsun KaracaMurat Göçmez, Nebi Tolga, Nursel Köse, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Sercan Gülbahar, Serra Tokdemir’ da vardı.

Filmi izleyen tüm konukların ortak yorumu ise; Çok cesur ve sıra dışı kara mizah anlatımıyla, beklenmedik anlarda yaşanan trajikomik olaylar izleyene sürekli acaba şimdi ne olacak hissini veriyor. Hem eğleniyor hem de uzun bir süreden sonra sinemada farklı bir film izliyor olmaktan keyif alıyorsunuz’ oldu.

Hazine filminin konusu ne? 

Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut (Çağlar Çorumlu), annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa (Boran Kuzum) yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür.

Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından kaleme alınan filmin ve çekimleri geçtiğimiz yıl Nevşehir’de gerçekleşti. 

Hazine filminin fragmanı yayında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin