Black Lightning 3. sezon olacak mı?

The CW kanalının süper kahraman dizilerinden Black Lightning yola devam ediyor. Black Lightning 3. sezon detayları...

Tony Isabella ve Trevor Von Eeden ikilisince yaratılan, DC Comics karakterine dayalı olarak Mara Brock Akil (The Game, Being Mary Jane) ve Salim Akil ikilisi tarafından ekranlara uyarlanan "Black Lightning" için resmi 3. sezon onayı çıktı!

BLACK LIGHTNING YOLA DEVAM!

İkinci sezonu devam etmekte olan dizinin yeni sezon bölümleri 2019-20 sonbahar yayın sezonunda ekranlarda olacak.

BLACK LIGHTNING REYTİNGLERİ

İlk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.56 reyting - 1.732 milyon izleyici ortalaması ile tamamlayan dizi, devam etmekte olan ikinci sezonunda ise şimdiye kadar 0.32 reyting - 1.003 milyon ortalamayla yola devam ediyor.

19-03/04/cress-williams.jpg

"BLACK LIGHTNING" KONUSU

Black Lightning'in hikayesi Jefferson Pierce karakterine odaklanıyor. Emekli süper kahraman Jefferson Price artık seçimini yapmıştır: Kızı Jennifer'ın adalet arayışına girmesi nedeniyle gizlediği kimliğini yeniden ortaya çıkarmak ve askıya astığı kostümünü yeniden giymek zorundadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Cress Williams, Nafessa Williams, China Anne McClain, James Remar, Damon Gupton, Christine Adams ve Marvin 'Krondon' Jones III gibi isimler rol alıyor.

Berlanti Productions ve Akil Productions'ın Warner Bros. Television işbirliğiyle yapımını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Greg Berlanti (Arrow, The Flash, Supergirl, DC's Legends of Tomorrow), Salim Akil, Mara Brock Akil ve Sarah Schechter yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin