CBS'in yeni dizi projesi Under the Bridge nasıl bir dizi? Kadroya kimler katıldı?

CBS kanalının deneme bölümü siparişini verdiği medikal drama Under the Bridge'in konusu ne? Kadroda kimler var?

Televizyon dünyasının en rağbet gören yapımlarından hastane dizilerine bir yenisi eklenme yolunda! Amerikan ulusal kanallarından CBS'in deneme bölümü siparişini verdiği medikal drama projesi "Under the Bridge"in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürerken yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu.

UNDER THE BRIDGE KADROSU BELİRLENİYOR

Mistresses yürütücü yapımcısı Rina Mimoun (The Catch, Mistresses, Everwood) ve Jerry Bruckheimer TV'nin arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isim David Ajala (Nightflyers, Falling Water) olurken; Victoria Mahoney (I Am the Night) deneme bölümünün yönetmenliğini üstlenecek.

19-02/23/david-ajala.jpg

"UNDER THE BRIDGE" KONUSU

Mimoun'un senaryosunu kaleme aldığı Under the Bridge'in hikayesi; kocası ve arkadaşlarıyla birlikte yürüttüğü bir tıbbi uygulamada patlayan skandal sonrasında durumla ilgili gerekeni yapıp hem tıbbi uygulamayı hem evliliğini düzeltmeye çalışan bir cerraha odaklanıyor.

Deneme bölümü siparişleri sezonunda birden fazla projeden teklif alan Ajala dizide muhteşem, biraz kırılmış ve seks dışında her şey için çok çaba gösteren Dan karakterine hayat verecek.

19-02/23/victoria-mahoney.png

Dan bir zamanlar Kate'in kendisiyle evleneğini ümit ediyordu ancak Kate, en iyi arkadaşı Michael'i tercih etti. Michael, Dan'in tıbbi uygulamalarında kendisi ile yolları ayırma konusunda oy kullanmasını kişisel bir ihanet olarak görür.

Ancak bu durumun gerçek nedenini sadece Dan biliyordur: En iyi arkadaşını korumak için ilişkilerini feda etmeye hazırdır.

19-02/23/rita-mamoun-paul.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

CBS Television Studios ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığındaki dizide Mimoun ile birlikte JBTV'den Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin