Black Mirror 6. sezon yolda! Yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Black Mirror 6. sezon için geri sayım başladı. Netflix, dizinin yeni sezonunun fragmanını yayınladı. Peki Black Mirror 6. sezon ne zaman gelecek? Black Mirror 6. sezonda hangi isimler rol alıyor? Black Mirror 6. sezonun konuları neler? Black Mirror 6. sezon kaç bölüm olacak? Black Mirror 6. sezonun yayın tarihi ne?

Volkan Usta
26 Nisan 2023 - 19:14
Viral

Charlie Brooker tarafından yaratılan bilim kurgu ve distopya temalı antolojik dizi, Black Mirror çok yakında 6. sezonuyla Netflix platformunda uzun yıllar sonra yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

23-04/26/black-mirror.jpg

Uzun sürenin ardından sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Black Mirror 6. sezon fragmanı merakla bekleyen hayranlarının beğenisine sunuldu. “Merak ettiğiniz, sabırla beklediğiniz buluşmaya az kaldı. Charlie Brooker imzalı Black Mirror, altıncı sezonuyla GERİ DÖNÜYOR. Aklın sınırlarını zorlayan sürprizlerle dolu, gelmiş geçmiş en şoke edici sezona hazır olun.” sözleriyle paylaşılan fragman kısa sürede takipçileri tarafından çok beğenildi.

23-04/26/black-mirror-6-sezon-fragmani-netflix-662x352.jpeg

Netflix yapımı distopya dizisinin yeni sezon kadrosunda Aaron Paul, Ben Barnes, Annie Murphy, Salma Hayek ve Zazie Beetz gibi yıldızlar yer alıyor.

23-04/26/black-mirror-salma-hayek-662x352.jpeg

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, yeni sezonda her bölümün tam olarak izleyicilerin beklediği gibi olmayacağını, büyük sürprizlerle karşı karşıya kalacağımızı ifade etti.“Kısmen bir meydan okuma olarak ve kısmen de hem benim hem de izleyici için her şeyi taze tutmak için, bu sezona ne beklemem gerektiğine dair kendi temel varsayımlarımdan bazılarını kasıtlı olarak alt üst ederek başladım” açıklamasında bulunan Brooker, sözlerine şu cümleleri de ekledi: “Sonuç olarak, bu sefer, daha tanıdık Black Mirror mecazlarının yanı sıra, bir Black Mirror bölümünün parametrelerini genişletmek için daha önce şovun asla yapmayacağına yemin ettiğim bazıları da dahil olmak üzere birkaç yeni unsurumuz var. Hikayelerin tümü, ton olarak baştan sona hala Black Mirror’dır. Ancak bazı çılgın dalgalanmalar ve her zamankinden daha fazla çeşitlilikle beraber gelecek.”

23-04/26/black-mirror-6-sezon-fragman-662x352.jpeg

Black Mirror 6. Sezon bölümleri Haziran 2023 tarihinde sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin