Blair Underwood Quantico 2. sezon kadrosunda

Aktör dizide hangi rolle karşımızda olacak?

Volkan Küçükel
06 Temmuz 2016 - 15:30
Yeni Bölüm

ABC'nin ajan draması Quantico ikinci sezon transferleriyle ekranlarda daha çok konuşulmayı hedefliyor.

Yapımcılar son olarak Blair Underwood ile anlaştı. Oyuncu, ikinci sezonda düzenli bir rolle karşımızda olacak.

ROLÜN DETAYLARI

ABC kanalında daha önceden Dirty Sexy Money ve yakın zamanda Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.'da rol alan aktör çekici ve açık sözlü Owen Hall karakterine hayat verecek.

Zeki ve ilham verici olarak tanımlanan bir CIA yetkilisi olan Hall, genç ve tecrübesiz ajanlardan her istediğini öğrenebilecek yetenekte.

Peki Hall, genç ajanları eğitiyor mu yoksa onları kullanıyor mu?

16-07/06/blair-underwood.jpg

İlk sezonuyla ilgi gören dizininin yaratıcısı ve uygulayıcı yapımcısı Joshua Safran konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Blair, onun için senaryo yazmayı hayal edeceğiniz oyunculardan birisi. Romantik komedi, koyu drama ya da yüksek oktanlı bir gerilim olsun; üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur. Engin karizması ve üstün oyuncu kalitesini sergileyebileceği bir rol yaratmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ekranlarda son olarak CBS'in final yapan uzun soluklu hukuk draması The Good Wife'ın final sezonunda gördüğümüz 52 yaşındaki aktör sezon başında ABC'nin pilot bölüm siparişi alan ancak diziye dönüşemeyen Broken isimli boşanma hukuku dramasının da oyuncu kadrosunda yer alıyordu.

Dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz ay, herhangi birini baştan çıkarmaya ve bu yolda hileler yapmaya, dolaplar çevirmeye hazır çıkarcı biri olarak nitelendirilen Harry Doyle karakteriyle Russell Tovey de katılmıştı.

QUANTICO 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Quantico, 25 Eylül Pazar akşamı ABC ekranlarında ikinci sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

'Quantico' Kamera Arkası Görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin