The Warriors dizi oluyor

Bir sinema klasiği daha küçük ekrana uyarlanma yolunda...

Volkan Küçükel
06 Temmuz 2016 - 15:53
Yeni Bölüm

Bir sinema klasiği daha televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Yakın zamanda gişede ses getiren Captain America: The Winter Soldier ve Civil War filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Anthony ve Joe Russo ikilisi Hulu ve Paramount TV ortaklığında New York City çetelerini konu edinen 1979 yapımı kült film The Warriors'ı küçük ekrana uyarlamak için hazırlıklara başlamış durumda.

Deadline'ın haberine göre; Russo kardeşler, Sol Yurick'in 1965'te yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan 37 yıllık filmi kendi tarzlarında unsurlarla zenginleştirip yeniden hayal ederek yeni nesil bir film ortaya koyacaklar.

Televizyon dünyasında son olarak ilk sezonunda iptal gören NBC dizisi Animal Practice'in yapımcı kadrosunda yer alan Russo kardeşler ayrıca Community ve Happy Endings gibi komedi dizilerinin de yapımcı kadrosunda yer aldılar.

16-07/06/picsart_07-05-114909.jpg

PROJENİN KAMERA ARKASI EKİBİ

Dizinin senaryosunu Frank Baldwin kaleme alırken, Russo kardeşler pilot bölümün yönetmenliğini gerçekleştirecekler. Olası diğer bölümlerde yönetmenlik koltuğu için henüz öne çıkan başka bir isim mevcut değil.

Orijinal filmin yapımcısı Lawrence Gordon dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda yer alan isimlerden biri oalcak.

Proje hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önceden The Warriors romanını okumuş ya da 1979 yapımı filmi izlemiş miydiniz? The Warriors'ın televizyon dizisi için hayalinizdeki oyuncu kadrosu nasıl olurdu? Hulu, dizi için resmi siparişi verirse izlemeyi düşünür müsünüz? Görüşlerinizi bekliyoruz...

The Warriors (1979) film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin