Bless This Mess 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı ABC komedisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 1. sezon 4. bölüm konusu ve bölümden kareler...

New Girl yaratıcısı Elizabeth Meriwether'in arkasında olduğu ABC'nin yeni komedi dizisi "Bless This Mess" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümü "The Return of Short Shorts" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit bir yaşam sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin son bölümünde Mike çevresine gerçek bir çiftçi olduğunu kanıtlama peşindedir. Bu arada Constance ile ilişkisini ilerleten Rio, onun Rudy'den hoşlandığını keşfeder.

19-05/05/bless-this-mess-dizisi.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Alyssa Lane & Alex Sherman'ın senaryosunu kaleme alıp, Robert Cohen'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.15 milyon izleyici rakamlarını elde ederek en düşük reytinglerine imza attı. Altı bölümden oluşan kısa bir sezona sahip dizinin yeni bir sezonunun olup olmayacağı şimdilik belirsiz.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Craig Rowin'in senaryosunu kaleme alıp; Anya Adams'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Predators" 07 Mayıs 2019 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/05/bless-this-mess-izle.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Rio'nun (Lake Bell) New York ve Nebraska arasındaki sosyal ve kültürel farklılıklara uyum sağlamakta zorlanması birkaç garip durumla yüz yüze gelmesine neden olur.

Tavuklarının peşindeki avcıyı yakalamak için amansız bir kovalamaca içindeki Mike (Dax Shepard) ve Rio, Rudy (Ed Begley Jr.) ve Beau'yu (David Koechner) kendi rahat bölgelerinden çıkmaya ikna ederler.

"Bless This Mess" - Rio'nun Tavukları (1x03):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin