Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Nesrin Cavadzade dizide ilk kez göründü!

Fox ekranlarını pazartesi akşamlarında vazgeçilmezi olan Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

Merve Mutlu
06 Mayıs 2019 - 10:18
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut (Halit), Eda Ece (Yıldız) ve Şevval Sam'ın (Ender) paylaştığı ve pazartesi akşamları Fox ekranlarının vazgeçilmezi olan Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanları büyük heyecan yarattı. Başarılı ve güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin de diziye katıldığı 44. bölümde bakın neler olacak.. 

19-05/06/yasak-elma-sahika-1557128212.png

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Yıldız'ın babası Mustafa'nın Halit'in evine gelerek silahlı saldırıda bulunması ve Erim'in vurulması geçtiğimiz bölüme damgasını vurmuştu. Yaşanan bu talihsiz durumun neticesinde herkes bir araya gelerek birbirini teselli ederken, Yıldız dışarıda kalmış ve suçlanmıştı. 

Erim'in Yıldız'ın yanında olmak istememesi, Ender'in evinde kalması ve babasını da yanında istemesi ile bir şok daha yaşayan Yıldız, Halit'in boşanmak istemesiyle tamamen yıkıldı..

Yıldız pes etmeyecek!

19-05/06/yasak-elma-yildiz.png

Yeni bölümde: Halit'in kendisinden ayrılmak istemesi ile şok yaşayan Yıldız adeta yıkıldı ve boşanmamak için elinden geleni yapmaya karar verdi. Halit'e "Sen artık beni sevmiyor musun?" sorusunu soran Yıldız, "Çocuklarımı daha çok seviyorum." cevabını aldı. 

Ender ve Kaya'nın yıllar önce doğan ancak başkalarına verilen çocukları Yiğit ise gerçek ailesinin peşine düşerek Ender'e kadar ulaştı. Şirketlerine iş başvurusunda bulunan Yiğit, neden o şirkette çalışmak istediği sorusuna, "İntikam için, yaşayamadığım hayatın intikamını almak istiyorum." cevabını verdi.. 

19-05/06/yigit.png

Halit ile hiçbir bağı kalmamasına rağmen yine de Yıldız'ı hayatlarında istemeyen Ender, son zamanlarda yaşanan durumlardan istifade ederek durumu kendi lehine çevirmeye çalışıyor. Artık istenmediği vurgusunu sık sık yapan Ender, Yıldız'ı hayatlarından göndermeye kararlı ancak Yıldız da pes edecek gibi durmuyor...

Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika Yasak Elma'da dengeleri değiştirecek..

19-05/06/yasak-elma-sahika-1557128913.png

Diziye, Kaya'nın kardeşi Şahika karakteri ile katılan Nesrin Cavadzade, birçok dengeyi alt üst edecek. Son derece asil, akıllı, güçlü, güzel ve hırslı bir kadın olan Şahika ile Ender ve Yıldız'ın karşı karşıya gelmeleri uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. 

İşte Cavadzade'nin ilk kez görüldüğü yeni bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin