Bless This Mess 2. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı komedi dizisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 2. sezon 11. bölüm konusu ve fragmanı...

ABC komedisi "Bless This Mess" son olarak sezonun onuncu bölümü "Bad Seed" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin yayınlanan son bölümünde; Mike ve Rio tarlalarında hangi tohumu büyütecekleri konusunda bir karar vermelidirler. Rio, Beau ve Kay'in ilişkilerinin yeni ufuklara yelken açmasına yardımcı olacak tekne turuna çıkabilmeleri için çift terapisi uygular. Jacob'un bir okul projesi için Constance'ın peşinden ayrılmaması ise Rudy'i tedirgin eder.

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Lennon Parham'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.26 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ve istikrarlı ekran performansını sürdürdü.

Dizinin ikinci sezonu 19 bölümden oluşuyor.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Justin Nowell'ın senaryosunu kaleme alıp; Molly McGlynn'ın (Grown-ish, Little Dog) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "The Letter of the Law" 28 Ocak 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto7.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

En iyi arkadaşının düğünü için İzlanda'ya gidemeyecek durumda olması nedeniyle Rio'nun canı sıkkındır. Ve nikah taşınıp çiftliğe getirilir!

Mike ve Jacob ise Rudy'e Constance konusunda yardımcı olurlar.

Oyuncu Kadrosu: Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman (Brandon)

BLESS THIS MESS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto2.jpg

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto3.jpg

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto4.jpg

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto5.jpg

20-01/28/bless-this-mess-2x11-foto6.jpg

"Bless This Mess" (ABC) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin