Mehmet Özgür Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde rol alacak!

Sevilen oyuncu Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin kadrosunda.

Merve Mutlu
28 Ocak 2020 - 10:10
Gündem

Şimdilerde Vuslat dizisinde rol alan ve Salih baba karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mehmet Özgür, TRT1'in yeni dizi projesi Ya İstiklal Ya Ölüm'de rol alacak. 

20-01/28/ya-istiklal.png

Oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı merak uyandıran ve özellikle Atatürk'ü kimin canlandıracağı sorusu sorulan dizi için Kıvanç Tatlıtuğ'a giden teklif reddedilmiş, İlker Kızmaz'ın Atatürk'ü canlandırmasına karar verilmişti. İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Melis Sezen, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır ve Altan Erkekli'nin dahil olduğu diziye yeni isimler katılıyor. 

Mehmet Özgür Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde!

20-01/28/mehmet-ozgur.jpeg

Türkiye tarihi açısından önemli bir aralık olan 16 Mart 1920 ile 23 Nisan 1920 arasındaki 6 haftalık mücadele dolu dönemi anlatacak olan dizinin kadrosuna Mehmet Özgür de katıldı. Özgür dizide Mehmet Akif Ersoy'u canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin