Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu Buket Dereoğlu oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisinin yeni konuk oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
28 Ocak 2020 - 14:56
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı, House M.D. uyarlaması Hekimoğlu dizisinin oyuncuları ve konusu oldukça büyük beğeni topluyor. 

20-01/28/hekimoglu.jpg

28 Ocak Salı akşamı 5’inci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz hafta Filiz Ahmet'i konuk etmiş ve hayranlarını sevindirmişti. Oyuncu kadrosunda:  Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın buluştuğu Hekimoğlu'nun kadrosuna yeni bir konuk oyuncu dahil oldu.

Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu Buket Dereoğlu oldu!

20-01/28/buket-dereoglu.png

Bu akşam ekranlarda olacak 5. bölümde ALS hastalığı işlenecek. Bu hastalığa sahip bir hasta olarak hastaneye gelen müzisyen Cihan Yenerler'in menajerini ise Buket Dereoğlu canlandıracak. Oyuncu dizide, iş arkadaşlığından aşka dönüştürememekten pişman olan bir kadın olarak karşımıza çıkacak. 

Buket Dereoğlu kimdir?

20-01/28/buket-d.jpg

Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu, İstanbul 1970 doğumlu, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu. Oyunculuğa İdil Abla Çocuk Tiyatrosu”nda başladı. Daha sonra Dormenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi, Ercan Yazgan- Bülent Kayabaş Tiyatrosu”nda devam etti. 1990″dan sonra Türker İnanoğlu”nun sahibi olduğu Ulusal Film şirketiyle çalışmaya başladı. Cümbüş Sokak, dizisinde Sarı Gacı, Bizimkiler”de Sekreter Demet, Tatlı Kaçıklar”da ise Aysu rolüyle çok sevildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin