Bless This Mess'e 2. sezon onayı çıktı! Bless This Mess yeni sezon detayları!

ABC kanalının yeni komedilerinden Bless This Mess yeni sezonuyla da ekranlarda olacak. Bless This Mess 2. sezon detayları...

Lake Bell ve Dax Shepard'lı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ABC komedisi "Bless This Mess"e resmi 2. sezon onayı çıktı.

Buna göre ilk sezonu 6 bölümden oluşan dizi önümüzdeki sene de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

"BLESS THIS MESS" REYTİNGLERİ NE DURUMDA?

16 Nisan'da yaptığı açılışında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde elde ettiği 0.9 reyting oranı ve 4.69 milyon izleyici sayısıyla dikkatleri üzerine çeken dizi, geride bıraktığı dört bölümü itibarıyla ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.65 milyon izleyici ortalaması ile yoluna devam ediyor.

19-05/14/bless-this-mess-twitter.jpg

"BLESS THIS MESS" KONUSU

Bell ve Elizabeth Meriwether (Single Parents, New Girl) ikilisinin yaratıcı/yürütücü yapımcılığını üstlendiği Bless This Mess'in hikayesi; New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit bir yaşam sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen komik olaylara odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Bell ve Shepard'a Ed Begley Jr., Pam Grier, JT Neal ve Christina Offley gibi isimler eşlik ediyor.

19-05/14/bless-this-mess-basroller.jpg

20th Century Fox TV ve ABC Studios ortak yapımı Bless This Mess'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Jake Kasdan, Melvin Mar (Fresh Off the Boat, Speechless), Shepard, Erin O'Malley ve Katherine Pope'dan oluşuyor.

Dizi, 21 Mayıs'ta ekranlara gelecek sezonun altıncı bölümü ile ilk sezonunu tamamlamış olacak.

"Bless This Mess" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin