Bless This Mess 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lake Bell ve Dax Shepard'lı ABC komedisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 1. sezon 5. bölüm konusu ve bölümden kareler...

ABC'nin sezon ortası komedi dizisi "Bless This Mess" geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "Predators" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit bir yaşam sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen olaylara odaklanan dizinin son bölümünde Rio'nun, New York ve Nebraska arasındaki sosyal ve kültürel farklılıklara uyum sağlamakta zorlanması birkaç garip durumla yüz yüze gelmesine neden olur. Tavuklarının peşindeki yırtıcı hayvan gelinciki yakalamak için amansız bir kovalamaca içindeki Mike ve Rio bir yandan da Rudy ve Beau'yu saklandıkları rahat bölgelerinden çıkmaya ikna ederler.

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! DİZİYE 2. SEZON ONAYI GELDİ!

Dizi; Craig Rowin'in senaryosunu kaleme alıp, Anya Adams'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.21 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Ekran macerasına yüksek izlenme oranlarıyla iyi bir başlangıç yapan Bless This Mess sonraki haftalarda biraz düşüşe geçse de mevcut reyting ortalamasıyla 2. sezon onayını almayı başardı.

BLESS THIS MESS 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Chelsea Devantez'in senaryosunu kaleme alıp; Molly McGlynn'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "In Hot Water" 14 Mayıs 2019 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto2.jpg

BLESS THIS MESS 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

"In Hot Water" – Mike'ın, Rio'nun (Lake Bell) annesi Donna'nın (Susie Essman) parayı ödemesini reddetmesinden sonra Mike ve Rio yeni bir su ıstma sistemi temin edebilmek için para kazanmanın yollarını bulmalıdır.

Mike (Dax Shepard) tavuklarının yumurtalarını yerel pazarda satmaya karar verirken; Rio ise terapi için yeni müşteriler bulmaya çalışır.

BLESS THIS MESS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto3-1557791247.jpg

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto4.jpg

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto5.jpg

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto6.jpg

19-05/14/bless-this-mess-1x05-foto7.jpg

"Bless This Mess" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin