Dr. House uyarlaması hangi kanalda yayınlanacak? Kimlerin ismi geçiyor?

Büyük bir merakla beklenen House dizisinin uyarlaması hakkındaki detaylar belirginleşiyor...

Nurşah
14 Mayıs 2019 - 10:52
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Dr. House dizisi hayranlarını sevindirecek bir habere imza atıldı! Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dr. House dizisi, ülkemiz televizyonlarına uyarlanacak! Milliyet yazarı Sina Koloğlu konu ile ilgili ilk detayları köşesine taşıdı... House hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimlerin adı geçiyor? İşte haberin detayları!

19-05/14/house-hangi-kanalda.jpg

House uyarlaması hangi kanalda olacak?

Bir ‘Dr. House’, sekiz yıl ABD’de oynayan (2004 - 2012), bizde de epey izleyici kitlesi olan bir dizi. Dünyada da ‘tanınmış diziler’ listesinde bulunur. Uyarlaması çekilecek diye söylentiler çıkmıştı. Bu, doğru. Projenin uyarlama hakkını Karga7 Turkey aldı. Yapım TV 8’de yayınlanacak. Prensipte anlaşma sağlandı. Uyarlama önemli ve riskli. Çünkü bu karakter hayli uçlarda dolaşıyor. ‘Türk örf ve aile yapısına uygun’ olması lazım! Kulağıma gelen, Berkun Oya senaryoyu yazacak. Hemen dip notu vereyim; Oya’nın en son dizi işi ‘Masum’du ve pek bir severek izlemişti ev ahalisi. Hani ön yargı olabilir ama bu işin altından kalkar diye düşünmüyor değilim. Peki kimlerin adı geçiyor?

19-05/14/house-uyarlama-oyunculari.jpg

Ozan Güven, Timuçin Esen ve Okan Yalabık ekip için adı geçenler. Valla ben bu üç ismi de beğeniyorum. Biriyle kesin anlaşma sağlandı diyebilirim.  

Ha reyting ne olur? TV8 tam olarak ‘dizi izlenen kanal’ hüviyetine kavuşamadı. ‘Survivor’ kanalı görüntüsünü hâlâ  tam üzerinden atamadı. ‘Dr. House’ uyarlaması sürpriz yapabilir diyelim.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin