Çağlar Ertuğrul'un Afili Aşk dizisinin fragmanı yayınlandı! Bakın kadroda kimler var..

Çok yakında ekranlarda yerini alacak olan Afili Aşk dizisinin fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
14 Mayıs 2019 - 11:06
Yeni Bölüm

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in üstlendiği ve Kanal D ekranlarında yaz boyunca izleyici karşısında olacak olan Afili Aşk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. 

19-05/14/afili-ask.png

Afili Aşk dizisinin konusu ne?

Sürekli etrafındakilerden darbeler yiyen Ayşe Yılmaz'ın, çok daha güçlü bir Ayşe Yılmaz oluşunu izleyeceğimiz dizide; patronunun oğlu olan ve iftira attığı Kerem ile evlenmesi ile hayatına büyük bir aksiyon katılacak..

Afili Aşk dizisinde kimler oynuyor? 

19-05/14/afili.png

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda: Yılmaz Kunt (Berk), Taner Rumeli (Rıza), Uğur Uzunel (Erkut), Benian Dönmez (Melehat), Serkay Tütüncü (Sertaç Çekerek), Asena Tuğal (Hülya), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Neşe Baykent (Yelda Yiğiter), Umutcan Ütebay (Sabri), Zeynep Tuğçe Bayat (Ayça), Ozan Dağgez (Samet) ve Hira Su Yıldız (Buse Yılmaz) rol alıyor. 

Afili Aşk ne zaman başlıyor?

19-05/14/afili-ask-dizisi.jpg

Çekimlerine başlanan ve ilk fragmanı yayınlanan yazlık dizi, sezon dizilerinin yayından kalkmasının ardından Haziran ayında Kanal D ekranlarında olacak.. 

Afili Aşk dizisinin fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin