Blindspot 4. sezona gizemli bir karakter katılıyor!

Blindspot'un devam etmekte olan dördüncü sezonunun oyuncu kadrosuna Chaske Spencer dahil oldu.

NBC'nin 4. sezonuna giren suç-gizem türündeki dizisi "Blindspot"un oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

Chaske Spencer (Woman Walks Ahead), 12 Ekim'de başlayan yeni sezonunun altı bölümünü geride bırakan dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

BLINDSPOT 4. SEZONA YENİ İSİM!

Aktörün hayat vereceği karakterin özellikleri ve karakterin hikayeye nasıl giriş yapacağı konusunda şimdilik pek bir detay verilmiş değil. Oyuncunun Dominic Masters karakterine hayat vereceğini ve Dominic'in Madeline Burke (Mary Elizabeth Mastrantonio) için çalışan biri olduğunu biliyoruz.

18-11/21/chaske-spencer.jpg

Twilight film serisindeki Sam Uley karakteriyle bilinen 43 yaşındaki Chaske Spencer yakın dönemde Jessica Chastain ve Sam Rockwell'li Woman Walks Ahead filminde karşımıza çıktı. Sneaky Pete dizisinde tekrar eden bir rolle bulunan aktör Longmire (Micah Dawson) ve Banshee (Billy Raven) gibi dizilerde de yer aldı.

Dördüncü sezonda Jane Doe/Remi (Jaimie Alexander), hafızasına zarar veren ZIP zehirlenmesinin etkileriyle mücadele etmeye devam etmektedir. FBI ekibi tehlikeli bir düşman operasyonu üzerindeyken ölümcül yeni bir düşman ortaya çıkıyor.

Warner Bros. TV, Berlanti Productions ve Quinn's House yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu yaratıcı Martin Gero ile birlikte Greg Berlanti ve Sarah Schechter'den oluşuyor.

18-11/21/blindspot-afis.jpg

Dizi, 30 Kasım'da sezonun yedinci bölümü "Case: Sun, Moon and the Truth" ile NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Blindspot" 4. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin