Salvation 3. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

CBS kanalının yaz dönemi dizisi Salvation iki sezonun ardından iptali gördü.

CBS kanalının yaz dönemi dizisi "Salvation" üçüncü sezonuyla geri dönmeyecek!

SALVATION İKİ SEZON SONUNDA İPTAL!

Yayıncı kanal, 13'er bölümlük iki sezonun ardından bilim-kurgu/gerilim türündeki dizisi Salvation'ı resmen iptal etti.

Böylelikle, CBS Television Studios ve Secret Hideout ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin 17 Eylül 2018 tarihinde ekranlara gelen "Get Ready" isimli bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

18-11/20/salvation-cbs.jpg

SALVATION REYTİNGLERİ DÜŞÜŞTEYDİ

Salvation'ın iptalinde düşen reyting oranlarının etkili olduğu söylenebilir. Dizinin ikinci sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı (ilk sezona göre %36'lık düşüş) ve 2.7 milyon izleyici (ilk sezona göre %24'lük düşüş) ortalamasını elde etti. Dolayısıyla kanal yönetiminin aldığı bu kararın pek şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz.

SALVATION'IN KONUSU

Ülkemizde FX Türkiye'de yayınlanan Salvation; MIT'de öğrenim gören hazır cevap ve zeki bir öğrenci Liam Cole (Charlie Rowe) ve varlıklı bir teknoloji yıldızı Darius Tanz'ın (Santiago Cabrera), dünya ile çarpışmasına sadece altı ay kalan bir astreodin varlığını keşfetmesi ve bu gizli proje için bir takım oluşturmaları çerçevesinde gelişen gizem ve gerilim yüklü olayları konu ediniyor.

Cabrera ve Rowe dışında Jennifer Finnigan (Grace Barrows), Jacqueline Byers (Jillian Hayes), Melia Kreiling (Alycia Vrettou), Ashley Thomas (Alonzo Carver) ve Ian Anthony Dale'i (Harris Edwards) oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Liz Kruger, Craig Shapiro, Alex Kurtzman, Heather Kadin, Stuart Gillard ve Peter M. Lenkov'dan oluşuyordu.

18-11/20/salvation-2-sezon-fotograf.jpg

CBS, daha önceden diğer yaz dizisi Zoo için de iptal kararı almış; 2019 yaz döneminde ekrana getirmek üzere aksiyon-macera türündeki "Blood & Treasure" isimli dizi için doğrudan onay vermişti.

"Salvation" Türkçe Alt Yazılı Tanıtım Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin