Blindspot'a 5. ve final sezonu onayı!

NBC'nin uzun soluklu dizilerinden Blindspot'un 4. sezonu son sezon mu olacak sorusu cevabını buldu! Yayıncı kanal, Blindspot'a 5. ve final sezonu onayını verdi.

İzlenme oranlarının pek yüksek olmaması nedeniyle geleceği sallantıda olan "Blindspot" takipçilerini rahatlatan haber geldi.

BLINDSPOT FİNAL SEZONUYLA DÖNECEK!

Sullivan Stapleton ve Jaimie Alexander'lı NBC dizisi 5. sezon onayını aldı. Ve önemli bir not daha: Dizinin 5. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak.

19-05/28/blindspot-izle-nbc.jpg

"BLINDSPOT" REYTİNGLERİ

2015 sonbaharında ekran macerasına Pazartesi akşamı The Voice'ın ardında ses getirerek başlayan Blindspot, Çarşamba gününe taşındığı ikinci sezonunda da başarılı ekran grafiğiyle dikkat çekti. Dizi, üçüncü sezonun başında Cuma akşamları yayınlanmaya başlayınca izlenme oranlarında düşüş göstermeye başladı.

Dördüncü sezonu devam eden dizi reytinglerde güçlü bir duruş sergilemese de özellikle DVR yani kaydedip sonradan izleyen kitlenin katkısı ve sadık hayran kitlesiyle yeni sezon kapısını açmış oldu.

19-05/28/blindspot-izle.jpg

FBI'ın, hafızasını yitirmiş esrarengiz bir kadının vücudundaki dövmelerin her birinin uluslararası bir komployu çözmek için çözülmesi gereken bir suçu temsil ettiğini tespit etmesiyle gelişen gizemli olayları konu edinen Blindspot'un oyuncu kadrosunda Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson ve Ennis Esmer gibi isimler de rol alıyor.

Martin Gero'nun yaratıcısı olduğu Blindspot'un yürütücü yapımcı kadrosu Gero ile birlikte Greg Berlanti ve Sarah Schechter'dan oluşuyor.

"Blindspot" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin