Kadın sezon finalinde neler olacak? Fragman yayınlandı! Bahar ölecek mi?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın sezon finaline gireceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Mayıs 2019 - 10:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, Fox ekranlarının salı akşamlarındaki yıldızı olan Kadın dizisi bu hafta sezon finaline giriyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı..

19-05/28/kadin.png

Kadın sezon finalinde neler olacak?

Kadın dizisinin yeni bölümünde: Bahar ve Sarp büyük bir tartışma yaşıyor. Benim başıma bir sürü felaket geldi. Seninle tanıştım, aşık oldum ve çocuklarımın babası maalesef sen oldun." diyen Bahar tüm öfkesini kusuyor. Kendisine öfke kusan Sarp hâlâ Arif'e aşık olduğu için böyle yaptığını söylerken, Bahar'ın "Senden nefret ediyorum." cümlesi Sarp'ı şoke ediyor. 

19-05/28/kadin-64.png

Sarp'ın kendini kaybederek ağzından çıkanları fark etmemesi Bahar'ı oldukça sinirlendiriyor ve Sarp'ın üzerine yürümesine neden oluyor. Enver'in önlemesi ile uzaklaşan Bahar son sözlerini söyleyerek gidiyor.

Annesi Hatice ile kol kola yürüyen Bahar uzaktan çocuklarını ve Sarp'o görüyor. Sorunsuz görünen o anın devamında Bahar'ın olduğu yere yığılması herkesi korkutuyor. Bu sebepsiz bayılmanın ardından Sarp Bahar'ı kucaklarken Arif de Bahar'ın yanına koşuyor. 

19-05/28/kadin.jpg

Arif'in arabası ile hastaneye doğru yola çıkılıyor. Arif'in kullandığı, Hatice'nin önde oturduğu arabada, Bahar arka koltukta Sarp'ın kucağında baygın yatarken, önlerine çıkan araca çarpıyor ve oldukları yerde duruyorlar. Zararsız atlatılan bu ufak kazanın ardından olduğu yerde kalan araç, karşıdan gelen ve fren alamayan tır çarpması ile büyük bir kaza yaşanıyor.. 

19-05/28/tir-kadin.png 

Bahar ölecek mi?

Baygın halde yatan ve ilk kaza ile sarsıntı yaşayan Bahar'ın neden bayıldığı, hastalığının tekrar edip etmediği merak edilirken, bir de tırın çarpması ile perte çıkan aracın içinden sağ çıkıp çıkamayacağı merak ediliyor. 

Kadın dizisi, 3. sezonda da ekranlardaki yerini alacak. Dizinin ana karakteri olan Bahar'ın da dizinin devamı nedeniyle ölmeyeceği, Özge Özpirinççi'nin diziden ayrılmayacağı da bu nedenle kesin.. 

Kadın 64. yeni bölüm fragmanı (Sezon finali) : 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin