Çukur gala gecesi ile "Çukur'da umut var" dedi! Sezon finaline damgasını vurdu...

Çukur dizisi dün akşam mükemmel bir etkinlikle, hafızalardan silinmeyecek bir sezon finali ile izleyici karşısında oldu!

Nurşah
28 Mayıs 2019 - 10:56
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Çukur dün akşam ekrana gelen sezon finali bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitledi. Ekran başındaki izleyicilerin yanında, Çukur'da Umut Var diyen dizi ekibi de muhteşem bir galaya ev sahipliği yaptı!

19-05/28/ukur-sezon-finali-gala.jpg 

Çukur'dan muhteşem gala gecesi!

Çukur dizisi sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de izleyicinin dikkatini çekmeye ve sesini duyurmaya devam ediyor. İlk sezon finalinde otizme destek veren Çukur dizisi 2. sezon finalinde ise "Çukur'da Umut Var" dedi ve Kansersiz Yaşam Derneği ile el ele verdi!

19-05/28/ukur-sezon-finali-ebru-akel.jpg

Ebru Akel'in sunuculuğunu yaptığı gala, İstanbul Lütfi Kırdar'da gerçekleşti! Şehrin her yerinden Çukur dizisi sevenlerin bir araya geldiği bu muhteşem gecede; oyuncular da seyirciler ile birlikte dizinin sezon finali bölümünü seyrettiler. 

Çukur kadrosunda ilk sezondan beri yer alan tüm oyuncuların katıldığı bu galaya, geçtiğimiz bölümlerde Yücel'in hain planları sonucunda ölen Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Sevilen oyuncu, beyaz elbisesi ile göz kamaştırdı!

19-05/28/ukur-sezon-finali-dilan-cicek-deniz.jpg

Seyirciler, eşsiz bir müzik şöleni de yaşadılar. Adamlar, Redd, Heja ve Şam, Melek Mosso, MRF, Hidra ve Saki gibi sevilen sanatçılar da gecede sahne aldı...

Geçtiğimiz sezonda Hayko Cepkin ile birlikte seslendirdiği Gamzendeki Çukur adlı şarkı ile müzikte de yetenekli olduğunu kanıtlayan Kubilay Aka, dün akşamki gala gecesinde de Birsen Tezer ile birlikte seslendirdiği "Çukur Benim" şarkısını da söyledi... Kubilay Aka, bu şarkı için sahneye Ozan Doğulu ile birlikte çıktı!

19-05/28/ukurspor-nere-gitsen-cukur-orda-sezon-finali.jpg 

Aras Bulut İynemli, Cem Uslu, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Uğur Yıldıran ve senarist Gökhan Horzum'un Çukurspor olarak sahneye çıktığı an, izleyicilerden büyük bir alkış topladı! Ekip, bir araya gelerek müziği Toygar Işıklı'ya, sözleri ise Cem Uslu'ya ait olan "Nere Gitsen Çukur Orada" şarkısını seslendirdi. 

19-05/28/ukurda-umut-var-gala-gecesi.jpg

Bu muhteşem geceden elde edilen tüm gelirler ise Çukur'da Umut Var denilerek, Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlandı! Kök hücre ve kan bağışına dikkat çeken Çukur dizisi başarılı bir projenin altına yine imzasını attı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin