Diriliş Osman dizisi ile ilgili ilk detaylar Didem Balçın'dan geldi!

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman hakkındaki ilk detaylar Didem Balçın'dan geldi!

Nurşah
28 Mayıs 2019 - 11:37
Gündem

TRT 1 ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul final bölümü ile yarın akşam izleyici karşısında olacak! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, gelecek sezon ise Diriliş Osman adıyla yepyeni oyuncular ile macerasına devam edecek!

19-05/28/dirilis-osman-ilk-bilgiler.jpg

Diriliş Osman hakkında ilk detaylar!

Başrolde Burak Özçivit'i Osman Bey karakteri ile izleyeceğimiz dizi hakkındaki detaylar gün geçtikçe belirginleşmeye devam ediyor. Dizi hakkındaki ilk ipuçları ise Diriliş Ertuğrul'da Selcan Hatun karakterini canlandıran güzel oyuncu Didem Balçın'dan geldi!

19-05/28/dirilis-osman-didem-balcin-aciklama.jpg 

Televizyongazetesi sitesinde yer alan habere göre; Bir etkinlik çıkışı görüntülenen Didem Balçın, Diriliş Osman dizisinde 15 senelik bir zaman atlaması yaşanacağını belirtti ve şunları söyledi:

Bir 15 sene falan ileriye gidecek. Birazcık daha ileri bir tarihi anlatacağı için ben yokum

Başarılı oyuncu, muhabirlerin 15 senelik zaman atlamasının ardından kadroda eskilerden pek oyuncu kalmayacağını sorması üzerine ise; "Yeni oyuncu kadrosu olacak. O konuda ben bir şey diyemem ama yapım şirketinin açıklaması önemli." cevabını verdi. Büyük bir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul final bölümü ise yarın akşam TRT 1 ekranlarında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin