Çukur sezon finalinde neler oldu? Yeni sezona kadın hareketi damgasını vuracak!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur, yine uzun süre kendisinden söz ettirecek bir sezon finali ile ekran macerasına ara verdi.

Merve Mutlu
28 Mayıs 2019 - 12:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin) ve Necip Memili (Cumali) gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi, geçtiğimiz akşam muhteşem bir sezon finali ile Show ekranlarındaki macerasına küçük bir ara verdi. 

19-05/28/ukur.png

27 Mayıs akşamı yayınlanan 67. bölümü ile sezon finali yapan Çukur dizisinde izleyenler nefeslerini tutarak izledi. Bol aksiyonlu dizinin sezon finali bölümünde neler olduğunu sizler için derledik..

Çukur sezon finalinde neler oldu?

Akın Koçovalı dizinin tamamen seyrini değiştiriyor. Yücel'in hapishanede Akın'ı ziyaret ettiği anlarda, gerçek Akın'ın orada onları dinlediğini ve hepsini kendisinin planladığı ortaya çıktı. Önce Yücel'i tanımaya çalışan yeni Koçovalı, büyük planlarından yalnızca en küçüğünü gerçekleştirmişti. 

Yamaç, Yücel'i bu kez kesin olarak bulmanın peşindeydi. Ancak bu kez sadece onu değil, onun zaafını bularak ulaşmaktı. Çukur'un gençleri her yerde Yücel'den iz ararken diğer yandan da her yere Çukur işaretini bırakıyordu. Yücel arandığını fark edince planlarını öne çekmeye karar verdi. 

19-05/28/ycel.png

Azer Kurtuluş, İstanbul'daki tüm mafya babalarını toplayarak Çukur hakkında konuşup orayı bölme kararı açıkladı. Koçovalılar'ı İstanbul'dan sürme kararına herkesi uydurmayı çalışan Azer, Yücel ve Timsah birliği altınlarla büyük adamları kandırmayı başardı. 

19-05/28/ukrrr.png

Çukur'un İstanbul'un her yerinde işaret bırakması ve kimseye haber vermemesi onları kızdırmıştı. Vartolu, Yamaç, Cumali ve Selim, mafya babalarının önüne çıkarak onların taleplerini dinlediler. Başta onlarla uzlaşacak gibi görünen Yamaç'ın karşısındaki adamlarla dalga geçtikten sonra "Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?" şarkısını söyleyerek mekanı terk ettiler. O anlar izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Diğer yandan Yamaç, Yücel'e daha da yakınlaştı. Yücel'in adamı Remzi'nin evine giderek annesine bir emanet bırakan Yamaç, annesine o emaneti oğluna vermesini onun da gereken yere götürmesini istediğini söyledi. Remzi'nin Yücel'e verdiği emanetin içinden ise bir emzik çıktı. Bu mesaj, Yücel'in ailesi olduğunun bilindiği ve çocuğun Koçovalılar'ın elinde olduğunun işaretiydi.

19-05/28/yccell.png

Yamaç'ın tuzağı işe yaradı ve içi boş kundakla Yücel'i istediği yere çekmeyi başardı. Kimsenin geçmediği bir yerdeki boş eve çeken Yamaç, ayı kapanına bacağını sıkıştırdığı Yücel'i ellerinden zincirle bağlayarak hesap sordu. Sena'nın, Akşin'in ve Aliço'nun hesabını soran Yamaç, benzin dökerek içinde Yücel'in olduğu tüm evi ateşe verdi..

Koçovalılar bütün Çukur'u yanlarına alarak Azer ve Timsah'a karşı saldırıya geçtiler. Çatapata giden Koçovalılar'ın saldırı anında da komik anlar yer aldı. 

19-05/28/kr-yemek.png

Koçovalılar büyük bir aile yemeği düzenlediler. Ailedeki herkesin katıldığı bu sofrada keyifli anlar yaşandı. Gecenin sonunda ise kadınlar Çukur'a, evlerine geri dönerken erkekler de masada kalıp sohbete devam ettiler. Ancak kadınların kaçırıldığı haberi tüm Koçovalılar'ı yeniden atağa geçirdi. 

Çukur'un tepesine asılan bir balonun vurulması ile birçok siyah zarf Çukur sokaklarına saçıldı. Her bir zarfta, birilerinin sevdiklerinin adı yazıyordu. Ayrıca bu kez her zarftan kroki de çıkmıştı. Herkes öldürülmüş adamların olduğu yere çıkarak polis baskını ile tutuklandı.. 

19-05/28/tutuk.png

Bir tek İdris ve Yamaç farklı yerlerdeydi. Tutuklanmayan ikilinin zarfından aynı yere ait kroki çıkması ile ikisi kendilerini yan yana buldular. Yücel'in sesi ile kapatıldıkları yerde bir sınava tabi tutulacaklardı. İkisinden birinin diğerini vurması şartı koşan Yücel, onlara 4 dakika verdi. İdris kendisini feda etmeye hazırdı ve Yamaç'tan kendisini vurmasını istedi. Oğlu ise bunu kabul etmedi ve bir yolunu bulacağını söyledi. 

Sürenin bitmesi ile bir el silah sesi duyuldu ancak kimin kimi vurduğu gösterilmedi.. 

19-05/28/kim-kimi-vurdu.png

Ailedeki tüm erkeklerin tutuklanması ile Çukur'un başına Akın Koçovalı geçti. Herkese el öptüren Akın'ın en başından beri bu planların içinde olduğu, o binadan Yücel'i kurtaranın da o olduğu ortaya çıktı. Çukur'un başına geçmesi karşılığında Yücel'i kurtararak tüm Koçovalılar'ı ona teslim eden de, ailesine öfkeli olan Akın'dan başkası değildi.. 

Babasıyla ilk karşılaştığı anda bu sonu istediğini söyleyen ve babasının öfkesine maruz kalan Akın, planlarını gizlice yürütmüştü. 

Çukur'da Kadın Hareketi başlıyor!

19-05/28/karaca.jpg

Karaca'dan hiç beklenmeyen bir hamle geldi. Başa geçen Akın'a kahve götüren Karaca, hiçbir şey olmamış gibi gözlerinin içine baka baka kahvesine tükürdü. Her şeyin farkında olduğunu söyleyen Karaca, "Biz burdayız!" diyerek gözdağı verdi. Celasun ve Meke'nin yanındayken Meke'den Çukur dövmesi yapmasını isteyen Karaca dövmesini göstererek rest çekti. 

19-05/28/kadin-kolaj.jpg

Çukur sokaklarındaki her kadın Çukur dövmesi yaptırmış ve normalde Çukur erkeklerinin Koçovalılar varken yaptığı işleri üstlenmişlerdi. Çukur'da Akın'a karşı geride kalan tüm kadınlar birlik olarak hem Akın hem de dış tehlikelere karşı koruma altına aldılar. 

Aliço ölmedi!

19-05/28/alico-sezon.png

Geçtiğimiz bölümde Aliço'nun Yücel yüzünden yanarak öldüğü düşünülmüş, külünün bile bulunamaması yüzünden sembolik bir mezar yaptırılmıştı. Sezon finalinin son sahnesinde Aliço'nun ölmediği görüldü. Çiftlik gibi bir yerde, üzerinde takım elbiselerle oturan Aliço'yu orada tutan ve seven biri vardı. 

Ancak Aliço'yu kimin kurtardığı da İdris'in mi yoksa Yamaç'ın mı öldüğü de şimdilik gizemini koruyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin