Kadir Doğulu Vuslat dizisinin sezon finali paylaşımı ile dikkat çekti!

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Vuslat dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. Kadir Doğulu'nun sezon finali paylaşımı ise dikkatleri üzerine çekti...

Nurşah
28 Mayıs 2019 - 12:07
Gündem

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Vuslat sezon finali bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı! Dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu ise Instagram hesabı üzerinden yaptığı sezon finali paylaşımı ile beğeni topladı!

19-05/28/vuslat-dizisi-sezon-final.jpg

Kadir Doğulu'dan Vuslat dizisi paylaşımı

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Vuslat dizisi dün akşam ekrana gelen 20. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etti... Dizinin başrolünde yer alan sevilen oyuncu Kadir Doğulu da sezon finali yapan dizisine şu sözlerle vedasını etti...

19-05/28/vuslat-sezon-finali-kadir-dogulu.jpg

Kavuşmak istiyorsanız mutlaka bir “yola” girmeniz gerekir... Siz bu yola enerji, ışık vs diyebilirsiniz... Ben “hakikat” demeyi uygun buluyorum.

İstedim ki; bu proje “arayana” bir anlamda rehber olsun... herkesin anlayabileceği bir dilde olsun... biraz klişe biraz modern zaman dilleri ile asl olanı anlatmaya çalıştık... bu iş (vuslat) o yüzden cezbetti beni ve kabul ettim, bir kişi bile görse hakikati yetecekti... çünkü asl olan hakikattir ve bu amaç uğruna çalışırken bir gün yorulmadım ve şikayet etmedim... Aslında hakikati anlatmak için yedi deniz mürekkep, yer yüzündeki tüm ağaçlar kalem olsa bile yeterli olmaz demişler!!! Benim umudum da bu proje ile biraz olsun anlaşılır hale gelmesiydi... Hakikatte kadın/erkek zengin/yoksul sen/ben yoktur... Eee? Bunlar yoksa ne var? İşte bunun sırrı yolda, yolcu olmakta... Umarım ki vuslatınızı yaşar ve ne olduğunu öğrenirsiniz.

Bu yol için gereken tek şey kalplerde “aşk”ın uyanması... aşk uyanacak “gönül” ne demek anlaşılacak, sabır için gereken her şey gönülde vukuu bulacak ve sonra her şey aşikar olacak... Bu uğurda atacağınız her adım için yolunuz açık ola... Sezon final bölümü ile bu akşam son kez TRT1 ekranlarında olacağız.

İlk önce bizi izleyip buralara kadar getiren izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Tüm ekip arkadaşlarıma (ekip demek ekip demektir hangi birimde olduğunun önemi yok) çok teşekkür ediyorum, böyle bir ekip kurulduğu için şükrediyorum... çok şey öğrendik birbirinizden, destek olduk, açık görmedik, kusur görmedik... ekip gibi ekiptik. Belki de sektöre örnek olduk bu anlamda... Bir teşekkür de yayıncı kuruluşumuz TRT1 yöneticileri ve birlikte çalıştıkları ekibe, bizi hiç yalnız bırakmayıp hep destek oldular.

Koşulsuz sevginin hüküm süreceği günlerin hasreti ile... aşk ile... Yeni sezonda görüşürüz

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin