Behzat Ç.'nin 6 yıl sonraki yeni halinden ilk görüntüler!

Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan Behzat Ç. dizisinden yepyeni görümtüler izleyici ile paylaşıldı!

Nurşah
28 Mayıs 2019 - 14:41
Gündem

blutv ekranlarının büyük bir ilgi uyandıran Behzat Ç. dizisinden ilk fotoğraflar izleyici ile paylaşıldı! İlk sezonları Emrah Serbes'in sevilen romanından uyarlanan dizi ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor...

19-05/28/behzat-c-yeni-sezon.jpg

Behzat'ın 6 senelik değişimi!

2010 senesinde yayın hayatına başlayan Behzat Ç. dizisi 96 bölüm boyunca Star Tv ekranlarında yayında kalmış ve her bölümü ilgiyle takip edilmişti. Dizinin final yapmasının ardından sıkı takipçileri, yeni sezon bölümlerinin gelmesini istediklerini her fırsatta dile getirmişlerdi. Takipçileri mutlu eden Behzat Ç.'nin ekranlara geri döneceği haberi ise geçtiğimiz aylarda duyuruldu!

19-05/28/behzat-c-yeni-sezondan-ilk-kareler.jpg

Erdal Beşikçioğlu'nun yine başrolde yer alacağı diziden yeni görseller de izleyici ile paylaşıldı! 6 senelik zaman aşımından sonra sonra Behzat'ı gördüğümüz bu fotoğraflar, büyük bir ilgiyle karşılandı! Cinayet büroyu bırakan Behzat'ın uzun saçlı hali ve dizinin ilk bölümünde kızına satın aldığı kırmızı vosvos da gözlerden kaçmadı. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin