Avlu Star'da final yapıyor! Yeni sezon hangi kanalda devam edecek?

Star tv'nin sevilen ve adından sıkça bahsettiren dizisi Avlu Star ekranlarında final yapıyor. "Yeni adresi neresi?" sorusu da merak uyandırıyor..

Merve Mutlu
28 Mayıs 2019 - 15:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv ekranlarında yayınlanan ve perşembe akşamlarının yıldızı Avlu'dan yeni bir final kararı çıktı. 

19-05/28/nursel-kose.png

Avlu final mi yapıyor?

Avlu dizisi hakkında kanal yönetimi de yapımcı şirket de bir karara varmakta oldukça zorlandı. Limon Film'den Hayri Arslan'ın, Avlu dizisi için Netflix ile görüştüğü iddia edilmesinin üzerine, kanalın diziyi 1 hafta açıklama yapmadan yayın akışından kaldırması kafaları karıştırmıştı. 

Hemen ardından dizinin yeni bir sezon daha yapacağı haberi gelmiş ancak Star'da olmayacağı söylenmişti. Geçtiğimiz günlerde de yeni sezonun Star'da olacağı haberi iyice kafaları karıştırmıştı. 

19-05/28/sezonn.png

Ancak bugün Avlu'nun resmi Instagram hesabı bir paylaşım yaparak dizinin akibetinden bahsetti.

"Avlu, perşembe akşamı Star TV'de final yapacak ve Star ekranlarına veda edecek. 
Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu, yönetmenliğini Hülya Gezer ve Şafak Bal'ın yaptığı, senaryosunu Oya Yüce ve ekibinin kaleme aldığı Avlu, sezon finaliyle perşembe saat 20.00'de Star TV'de." diyen Instagram hesabı, dizinin Star tv'de bittiğinin ancak başka yerde devam edeceğinin sinyalini verdi. 

19-05/28/avlu.png

Bu paylaşımla birlikte, dizide Derya karakterini canlanlandıran Simel Keçicioğlu da sosyal medya hesabından veda gibi bir paylaşım yaparak yine soru işareti yarattı. 

19-05/28/simel.png

"Bir yolculuk daha sona erdi." diyen Keçicioğlu'nun veda mı ettiği yoksa kısa bir ara için mi paylaşım yaptığı bilinmezken, dizinin sezon finaline 2 gün kala diğer oyunculardan da anı paylaşımları gelmeye başladı. 

Dizinin yönetmeni Hülya Gezer de yine veda niteliğinde paylaşım yapanlar arasında.. 

19-05/28/hulya-gezer.png

Avlu nerede devam edecek?

Dizinin yapımcısı Limon Film'den ya da Star TV'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Avlu resmi hesabından yapılan açıklama, dizinin başka bir kanal ya da dijital platformda yoluna bir sezon daha devam edeceğini gösteriyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin