Yasak Elma yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Gelecek sezon neler olacak?

Yasak Elma dizisinden 3. sezon tanıtımı izleyici karşısına çıkartıldı! Yeni sezonda neler olacak?

Nurşah
28 Mayıs 2019 - 16:15
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma sezon finali bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı! İki sezondur başarı ile ekran macerasını sürdüren dizinin sezon finalinde büyük sürprizler izleyicileri bekliyordu! Yayınlanan bölümün ardından Yasak Elma gelecek sezon tanıtımı da yayınlandı!

 19-05/28/yasak-elma-gelecek-sezonda-neler-olacak.jpg

Yasak Elma gelecek sezonda ne olacak?

Sürprizlerle dolu bir sezon finali bölümü ile ekrana gelen Yasak Elma'nın ardından izleyicilerin akıllarında soru işaretleri de oluşmaya başladı! Son bölümde; Ender'in yaptığı tüm planlar başarıya ulaştı ve Yıldız, Halit de dahil olmak üzere her şeyini kaybetti. Tüm bunlar olurken Şahika'nın da Ender ile ilgili çeşitli planları olduğunu öğrendik...

19-05/28/yasak-elma-3-sezon.jpg

Yasak Elma dizisinin gelecek sezon tanıtımını izleyen seyirciler, Halit'in düştüğü durumu gördükleri an büyük bir şaşkınlık yaşadılar ve ardından Halit'in bunu hak ettiği yönünde görüşlerini dile getirdiler. Öte yandan, Halit'in zor durumda bıraktığı Yıldız'ın zengin ve afili bir şekilde sahneye giriş yapması da dikkatleri üzerine çekti. Saldırıya uğrayan Ender'in son durumuna ilişkin herhangi bir görüntü yeni sezon tanıtımında yer almıyor. Merak edilen bu konuyu, Yasak Elma dizisinin 3. sezonunda öğreneceğiz gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Yasak Elma yeni sezon tanıtımı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin