Çukur'un 2. sezonundan eğlenceli kamera arkası görüntüleri paylaşıldı!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam sona eren 2. sezonunun kamera arkası yayınlandı!

Merve Mutlu
28 Mayıs 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı, ayrıca: Perihan Savaş, Ercan Kesal gibi usta isimleri de kadrosunda buluşturan, Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, geçtiğimiz akşam yayınlanan muhteşem sezon finaliyle 2. sezonunu da noktaladı. 

19-05/28/alico.png

Aksiyon ve dramın bol olduğu 2. sezon finali, geliri Kansersiz Yaşam Derneği'ne aktarılmak üzere "Çukur'da Umut Var" sloganlı muhteşem bir Gala gecesi ile taçlandıran ekibin yayınlanan videosu ile 2. sezonda sette neler yaşandığı ortaya çıkmış oldu. 

Ay Yapım imzası ile ekranlardaki yerini alan ve Eylül ayından itibaren 3. sezonu başlayacak olan dizinin sezon boyunca kamera arkasında yaşadığı tüm renkli anlar da izleyici ile buluşmuş oldu. 

Çukur'un 2. sezonunun kamera arkası görüntüleri:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin