Blue Bloods 10. sezon ne zaman başlayacak?

CBS'in uzun soluklu dizilerinden Blue Bloods'un 10. sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

CBS, bünyesindeki güçlü polisiye yapımları arasında bulunan uzun soluklu dizi "Blue Bloods"un geri dönüş tarihini resmen duyurdu.

BLUE BLOOD 10. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ DUYURULDU!

Buna göre Tom Selleck'in başrolünde yer aldığı dizi 27 Eylül 2019 Cuma akşamı 10. sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

BLUE BLOODS REYTİNGLERİ

Cuma gününde elde ettiği izlenme oranlarıyla ekranlara damgasını vurmaya devam Blue Bloods ulusal kanal dizileri içinde en çok izlenen sekizinci dizi konumunda.

19-07/01/blue-bloods-dizisi.jpg

CBS All Access'in de dahil olduğu CBS dijital platformlarına bakıldığında en çok izlenen drama dizisi olma özelliğine sahip yapım birçok ülkeye dağıtımının gerçekleşmesiyle yapımcı CBS TV Studios'a ciddi derecede kâr getirmeye de devam ediyor.

Blue Bloods'un oyuncusu kadrosunda Selleck'e Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Sami Gayle, Marisa Ramirez ve Vanessa Ray gibi isimler eşlik ediyor.

New York Polis Departmanı'nın çeşitli kademelerinde çalışan aile bireylerinin işleri gereği suçluların peşinden koşup adaleti sağlamak için uğraş verirken, bir yandan da özel sorunlarla başa çıkmaya çalışmalarının; aile olmanın dinamikleri ve kanun sağlayıcı olmanın getirdiği sorumluluklar arasında sıkışan hayatların anlatıldığı Blue Bloods'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Leonard Goldberg, Kevin Wade, Ian Biederman, Brian Burns ve Siobhan Byrne-O'Connor'dan oluşuyor.

#http://www.diziler.com/haber/cbs-2019-dizileri-baslangic-tarihleri-belli-oldu-the-big-bang-theory-12-yil-sonra-listede-yok-20618##

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin