NCIS 17. sezon ne zaman başlayacak?

NCIS: 17. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

CBS, amiral gemisi konumundaki çok izlenen uzun soluklu dizisi "NCIS"in ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

NCIS 17. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 24 Eylül 2019 Salı günü 17. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

19-07/08/ncis.jpg

NCIS'in hikayesi; casusluktan cinayete, terör suçlarından denizaltı hırsızlığına deniz kuvvetleriyle bağlantılı her türlü suçu araştırmak ve çözmek için özel olarak görevlendirilen bir ekibin maceralarına odaklanıyor.

Mark Harmon, Sean Murray, Emily Wickersham, Wilmer Valderrama, Maria Bello, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Rocky Carroll ve David McCallum'un oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Frank Cardea, Steven D. Binder, Chas. Floyd Johnson, Mark Horowitz, Harmon, Scott Williams ve yaratıcı Donald P. Bellisario yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

NCIS REYTİNGLERİ

Dizi, 16. sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.22 reyting oranı ve 12.101 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin