God Friended Me 2. sezon ne zaman başlayacak?

CBS komedisi God Friended Me'nin 2. sezon başlangıç tarihi netleşti.

Alcatraz ortak yaratıcıları Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt ikilisinin yaratıcısı olduğu CBS komedisi "God Friended Me"nin 2. sezon hazırlıkları sürüyor.

GOD FRIENDED ME 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ

Dizinin yeni sezon başlangıç tarihi de belli oldu. Buna göre dizi yeni sezon prömiyerini 29 Eylül 2019 Pazar günü gerçekleştirecek.

19-07/01/god-friended-me-dizisi.jpg

"GOD FRIENDED ME" KONUSU VE KADROSU

God Friended Me'de hikayenin merkezinde bir sosyal medya uygulaması hesabındaki arkadaşlık isteği sonrasında Tanrı ile arkadaş olan ve hayatı tersine dönen sözünü sakınmayan bir ateist yer alıyor. Kahramınımız bundan sonra Tanrı'ya yakınlığıyla farkında olmadan, çevresindeki diğer kişilerin hayatlarında ve kaderlerinde bir değişim elçisi haline gelecektir.

God Friended Me'nin başlıca rollerini Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie ve Joe Morton gibi isimler paylaşıyor.

Lilien & Wynbrandt ikilisi Marcos Siega, Berlanti Prods'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

GOD FRIENDED ME REYTİNGLERİ

God Friended Me ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 7.778 milyon izleyici ortalamasını elde etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin