S.W.A.T. 3. sezon ne zaman başlayacak?

CBS'in aksiyon dizisi S.W.A.T.'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? S.W.A.T. 3. sezon detayları...

ABC kanalının 1970'li yıllardaki aynı isimli dizisi ve yine aynı isimli 2003 yapımı filmden esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanan "S.W.A.T." dizisinin CBS ekranlarına ne zaman geri döneceği belli oldu.

S.W.A.T. 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ DUYURULDU!

Original Film, CBS Television Studios ve Sony Pictures Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin 3. sezonu 02 Ekim 2019 Çarşamba tarihinde başlıyor.

19-06/30/swat-dizisi.jpg

"S.W.A.T." KONUSU VE OYUNCU KADROSU

S.W.A.T. teğmeni Daniel "Hondo" Harrelson'ın Los Angeles'taki suçların çözümü için son çare olan yüksek eğitimli bir birimin başına geçmekle görevlendirildiğinde doğup büyüdüğü bölgedeki sokaklara olan bağlılığı ile çalışma arkadaşlarına karşı sorumlulukları arasında kalması ekseninde gelişen olayları konu edinen S.W.A.T.'ın oyuncu kadrosunda Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Peter Onorati, David Lim ve Patrick St. Esprit gibi isimler yer alıyor.

"S.W.A.T." REYTİNGLERİ

Dizi, ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.78 reyting oranı ve 5.29 milyon izleyici ortalamasını elde etmişti.

Dizi sorumluluğunu Shawn Ryan ve Aaron Rahsaan Thomas ikilisinin üstlendiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Justin Lin, Neal Moritz, Marney Hochman, Danielle Woodrow ve Pavun Shetty eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin