Blue Bloods 9. sezon onayını aldı

CBS kanalının uzun soluklu dizisi Blue Bloods 9. sezon onayını resmen aldı.

Volkan Küçükel
30 Nisan 2018 - 17:15
Gündem

CBS kanalının Cuma akşamlarına damga vuran uzun soluklu dizisi "Blue Bloods" yola devam ediyor!

BLUE BLOODS, 2018-19 SEZONUNDA DA EKRANLARDA OLACAK!

Geçtiğimiz hafta 175 bölüm barajını deviren dizi, CBS'ten 9. sezon onayını kaptı.

Yeni sezon bölümlerinin gelecek Eylül ayından itibaren izleyicilerle buluşması bekleniyor.

18-05/01/blue-bloods.jpg

BLUE BLOODS REYTİNGLERİ

New York Polis Departmanı'nın çeşitli kademelerinde çalışan aile bireylerinin işleri gereği suçluların peşinden koşup adaleti sağlamak için uğraş verirken, bir yandan da özel sorunlarla başa çıkmaya çalışmalarının; aile olmanın dinamikleri ve kanun sağlayıcı olmanın getirdiği sorumluluklar arasında sıkışan hayatların konu edindiği dizi özellikle toplam izleyici sayısında elde ettiği yüksek rakamlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Blue Bloods, devam etmekte olan sekizinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting ve 9.21 milyon izleyici ortalamasını yakalamış durumda.

22 bölümden oluşan sezonunu 11 Mayıs'ta noktalayıp araya girecek olan yapımın oyuncu kadrosunda Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez, Sami Gayle ve Vanessa Ray gibi isimler rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin