BluTv'de Ağustos ayında neler var? İşte yeni dizi ve filmler..

Başarılı dijital içerik platformu olan BluTv'de bu ay neler var?

Merve Mutlu
06 Ağustos 2019 - 15:12
Kültür Sanat

Televizyon yapımlarının ayağını kaydıracak bir beğeni kazanan dijital içerik platformlarından biri olan BluTV'nin dizileri ve filmleri, internet seyircileri tarafından büyük beğeni topluyor.

19-08/06/tv-de.jpg

Artık yalnızca ürettiği ya da yeniden dağıtımını aldığı eski projeleri değil aynı zamanda yabancı dizi ve filmleri de izleyici ile buluşturmaya başlayan BluTV, seçkisine yepyeni projeleri dahil ediyor. 

BluTV Ağustos ayı yapımları:

19-08/06/bluu.png

Dijital platformun Ağustos ayı yelpazesi oldukça geniş durumda. Başarısı kanıtlanmış bazı projelerin de yayın haklarını alan platform, izleyicilerin gönlünü fethedecek. 

30 ödüle ve pek çok Emmy Ödülü adaylığına sahip ve dünyanın en prestijli sinema-TV veritabanı sitelerinden biri olan IMDB'nin 'En İyi 250 Dizi' listesinde yer alan 'Vikings'in BluTv'de yayınlanmaya başlayacak olması, büyük ses getirdi. 

19-08/06/viking.jpg

Viking kabilelerinin kralı Ragnar Lothbrok’un maceralarının anlatıldığı ve nefes kesen dizi Viking kültürü ve gerçek Avrupa efsaneleri ile tarihi figürleriyle birçok izleyicinin tekrar tekrar izleyebildiği bir yapım. Vikings’in 4 sezonu Ağustos ayından itibaren BluTV’den izlenebiliyor. Dizinin 5. sezonu da önümüzdeki aylarda platforma eklenecek ve henüz yayınlanmamış olan 6. sezonu ise sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

19-08/06/the-girld.jpg

Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in aynı adlı sinema filminden uyarlanan ‘The Girlfriend Experience’ dizisi de bu ay BluTv bünyesine eklenen dizilerden biri oldu. Riley Keough’un başrolünde olduğu dizinin 3. sezonunun 2020'de başlaması beklenirken, ilk 2 sezonu  platformdaki yerini aldı. 

19-08/06/behzatc.jpg

Ağustos ayı boyunca  BluTV’de izleyici karşısına çıkacak olan diğer 2 yapım da; Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi ile 'Pavyon' oldu. 

‘The Young Pope’ dizisiyle televizyona da geçiş yapan Bafta ödüllü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun yönettiği ‘Loro’, sinemalardan sonra ilk kez Ağustos ayında BluTV’de izleyici karşısına çıkacak.

Bilimkurgu türündeki 'Star Trek Beyond', Mel Gibson'ın rol aldığı 'Blood Father', Oscar ödüllü Coen Kardeşler’in imzasını taşıyan 'Inside Llewyn Davis' ve bol aksiyonlu 'The Man from U.N.C.L.E.' da Ağustos’ta sevilen dijital platformda izlenebilecek filmler arasında BluTv listelerine giriş yaptı.

19-08/06/blutv-icerk.png

BluTv Ağustos ayı içeriklerinin tanıtımı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin