Söz dizisinin Ateş'i Eren Vurdem Türkler Geliyor'un kadrosuna katıldı! Kadroda kimler var?

Bozdağ'ın yeni projesi Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2019 - 14:56
Yeni Bölüm

Başrolünde Emre Kıvılcım'ın rol alacağı Türkler Geliyor filminin kadrosunda yer alacak oyunculardan biri daha kesinleşti. Kadın dizisinde Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya'nın da dahil olduğu yapımın yeni oyuncusu Söz dizisinin sevilen ismi oldu. 

Yapımcı şirket Bozdağ Film'den Mehmet Bozdağ, Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu ve 5 sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından yine bir dönem projesinin hazırlığında olduğunun müjdesini kendi sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

19-08/06/seray-kaya.png

Senaryosunu Atilla Engin ile beraber yazdığı Türkler Geliyor adlı projeyi duyuran Bozdağ, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturacağı film için cast çalışmalarına devam ediyor. Emre Kıvılcım'ın başrolde olacağı projeye yeni bir isim daha katıldı. 

Söz dizisinin Ateş'i Eren Vurdem Türkler Geliyor'da!

19-08/06/eren-vurdem-kimdir.jpg

Star TV ekranlarının sevilen ve geçtiğimiz sezonda ekranlara veda eden dizi projesi Söz'de Ateş karakterini canlandıran ve oldukça sevilen oyuncu Eren Vurdem, Bozdağ'ın filminin yeni oyuncusu oldu. 

Hazırlıkları devam eden projenin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor ancak meraklı bekleyiş devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin