Bobby Bowman'ın aile komedisi ABC'den pilot bölüm siparişi aldı

Amerikan ulusal kanallarından ABC, My Name Is Earl ekibinden Bobby Bowman'ın aile komedisi türündeki dizi projesi için deneme bölümü siparişi verdi.

Volkan Küçükel
04 Şubat 2018 - 17:39
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, 2018-19 yayın sezonu için yeni komedi dizisi adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Kanal; çekimleri tek kamera yöntemiyle gerçekleşecek henüz ismi netleşmeyen bir komedi dizisi projesine pilot bölüm onayı verdi.

My Name Is Earl yürütücü yapımcısı Bobby Bowman, Condé Nast Entertainment, 3 Arts Entertainment ve ABC Studios'un arkasında olduğu dizinin hikayesi kısaca şöyle:

DİZİNİN KONUSU

Bowman'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi, zihinsel hastalığa yakalanan babasının yanında çocukluğunu geçirip büyüyen Bowman'ın yaşam hikayesinden ilham alıyor.

Neşe verici ve moral yükseltici olarak nitelendirilen dizi, bozuk bir düzene sahip olsa da bireylerinin tüm farklılıklarına rağmen beklenmedik yer ve zamanlarda mutluluğu bulmayı bilen bir ailenin yaşadıkları eğlenceli olayları bizlere aktaracak.

18-02/04/bobby-bowman.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Bowman, projenin yürütücü yapımcılığını Condé Nast'tan Dawn Ostroff & Jon Koa ve 3 Arts'tan Greg Walter ile birlikte yürütüyor.

Kariyerinde sıklıkla Greg Garcia ile birlikte çalışan Bowman, Garcia'nın yaratıcısı olduğu komedi dizileri Raising Hope, My Name Is Earl, Yes, Dear ve The Millers'ta yazar ve yapımcı pozisyonlarında görev yaptı.

Family Tools'un ortak yaratıcı olan Bowman ayrıca Family Guy, It's Always Sunny in Philadelphia ve Flaked gibi popüler dizilerin yaratıcı ekibinde de çalıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin