Wynonna Earp 3. sezonda Wynonna'nın gizemli annesini canlandıracak isim belli oldu!

Kanadalı aktris Megan Follows, Wynonna Earp'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna Wynonna'nın öz annesini canlandırmak üzere katıldı.

Volkan Küçükel
06 Şubat 2018 - 00:27
Gündem

Beau Smith'in aynı isimdeki çizgi roman serisine dayalı olarak Emily Andras (Lost Girl, Killjoys) tarafından Syfy ekranları için geliştirilen "Wynonna Earp" dizisinin 3. sezonu yaklaşıyor.

Henüz prömiyer tarihi duyurulmamış olsa da bu yıl içinde yaz döneminde ekranlara gelmeye başlaması beklenen 3. sezonda yeni bir yüzle karşılaşacağız. Son olarak The CW kanalının final yapan dönem dizisi Reign'de Kraliçe Catherine de Medici karakterine hayat veren aktris Megan Follows dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

MEGAN FOLLOWS "WYNONNA EARP" 3. SEZONDA!

Yeni sezonda tekrar eden bir rolle karşımızda olacak oyuncunun karakter detayları şöyle:

Follows, Wynonna'nın (Melanie Scrofano) bunca zamandır ölü olduğu düşünülen öz annesi Michelle karakterine hayat verecek. Michelle'in diziden ilk görünümü aşağıdaki gibi.

18-02/06/wynonna-earp-3-sezon-foto.jpg

Karakter geçtiğimiz sezonun final bölümü "I Hope You Dance"ın son dakikalarında arkası dönük bir şekilde görünerek hikayeye dahil olmuştu. Wynonna annesinin yanına giderek ona "Pekala. Haklıymışsın. Bulshar geri döndü. Şimdi bunun hakkında ne yapacağız. Anne?" sözlerini sarf etmişti.

Kanun adamı Wyatt Earp'ün soyundan gelen, toplumdan dışlanmış Wynonna'nın, dünyayı Vahşi Batı'nın şeytani mahluklarından kurtarmak için ölümsüz Doc Holliday ile çalışması ekseninde gelişen olayları izlediğimiz dizinin yeni sezon hikayesi; Wynonna'nın Earp Laneti'ni ve onun yaratıcısı olan Bulshar'ı ortadan kaldırma konusundaki kararlılığı üzerinden ilerleyecek.

Wynonna Earp yaratıcısı ve dizi sorumlusu Emily Andras, Follows'un kadroya katılması konusuyla ilgili yaptığı açıklamada "Megan Follows, Kanada'nın en sevilen, çok yönlü oyuncularından birisi. Böylesine ikonik bir rolü canlandıracak olmasından dolayı çok heyecanlıyız. Onun vahşiliği ve korkusuzluğu olağanüstü kadromuzla muhteşem bir uyum yakalayacak" ifadelerini kullandı.

18-02/06/meganfollows.jpg

50 yaşındaki Follows, Reign dizisi dışında mini dizi Anne of Green Gables (Anne Shirley), Heartland (Lily Borden), Second Chances (Kate Benedict) ve Strong Medicine gibi çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı.

Seven24 Films yapımcılığında, dünya çapındaki dağıtımı IDW Entertainment tarafından gerçekleştirilen dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jordy Randall, Tom Cox, Ted Adams, David Ozer, Rick Jacobs ve Todd Berger gibi isimler bulunuyor.

WYNONNA EARP 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri Calgary'de devam etmekte olan dizinin 3. sezon bölümleri içinde bulunduğumuz yıl içinde Syfy ve Space'te izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin